• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czworokącik

Status
Zamknięty.
W

WhitePinkRed

Guest
Wydawało mi się to oczywiste, ale bardzo ładnie ujęte w słowach @Image 👍🏻

Z resztą, gdzie problem, że tak zapytam?
Nasze życie, nasz seks, nasze wymagania.
Jakbyśmy sobie wymyśliły, że ma mieć dwa penisy - jeden na czole - to tak ma być i koniec🤪

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Jednen z najlepszych postow jakie czytalem. Poczucie humoru autorki i sam jej styl przykuwa uwage. A potem do czytelnika dociera tresc ogloszenia ktora wali miedzy oczy niczym ksiadz ministranta. 3 bardzo interesujace kobiety szukajace kolegi w celach czysto rekreacyjnych. Nie chcialbym byc wasza skrzynka odbiorcza, od wczoraj pewnie widziala wiecej penisow niz barman Blekitnej Ostrygi.
Jako reprezentant swojego nicku ktory spelnia wszystkie wymagania (nawet z naddatkiem) czuje sie zmuszony zglosic swoja kandydature. Jesli nie trafi sie nikt bardziej interesujacy - dajcie znac. Moglbym nawet pojawic sie z malzonka jesli faktycznie macie ochote na jeszcze jedna atrakcyjna kobiete:p

Mężczyzna

Midnight Rambler

Seks Praktykant
Drogie Panie nie mogę powstrzymać się od komentarza. Nie wierzę, że po przeczytaniu tego posta nie poszedł przynajmniej jeden zawał :) Jest tak bezlitosny, że trudno mi sobie wyobrazić coś okrutniejszego 😀 życzę Wam powodzenia i oddaję się cierpieniu!

Mężczyzna

szalony_szaleniec

Cichy Podglądacz
Tak sobie przeglądam to forum i natrafiłem na Wasze ogłoszenie. Jak dla mnie trochę wygląda na eksperyment społeczny, ale jeżeli nie, to zgłaszam kandydaturę.
O mnie - mam 30 lat, jestem zadbany i wysportowany, 187 cm, 105 kg, nie jestem typem modela, bardziej męskiego sportowca heavyweight 😉 z resztą jeżeli będziecie zainteresowane, prześlę swoje zdjęcia 😉. Miałem kilka razy dwie, było super, ale 3 to wyzwanie, którego chciałbym się podjąć. Nie wątpię, że dam radę 😁 tak, jestem pewny siebie, ale nie jestem narcyzem, także spokojnie. Takie kwestie jak dyskrecja, zdrowie, bezpieczeństwo itd. są oczywiste. Tak jak wspomniałyście, miejsce dowolne, ja jestem dyspozycyjny i mobilny, także piszcie na PW i działamy Dziewczyny 😉

S

sheepdog

Guest
Tak sobie przeglądam to forum i natrafiłem na Wasze ogłoszenie. Jak dla mnie trochę wygląda na eksperyment społeczny, ale jeżeli nie, to zgłaszam kandydaturę.
O mnie - mam 30 lat, jestem zadbany i wysportowany, 187 cm, 105 kg, nie jestem typem modela, bardziej męskiego sportowca heavyweight 😉 z resztą jeżeli będziecie zainteresowane, prześlę swoje zdjęcia 😉. Miałem kilka razy dwie, było super, ale 3 to wyzwanie, którego chciałbym się podjąć. Nie wątpię, że dam radę 😁 tak, jestem pewny siebie, ale nie jestem narcyzem, także spokojnie. Takie kwestie jak dyskrecja, zdrowie, bezpieczeństwo itd. są oczywiste. Tak jak wspomniałyście, miejsce dowolne, ja jestem dyspozycyjny i mobilny, także piszcie na PW i działamy Dziewczyny 😉
No i pozamiatałeś:)

Mężczyzna

Image

Erotoman
105kg przy 187cm jeśi to same mięśnie to na najwyższym tempie max godzina, albo zawał. :p Tutaj trzeba maratończyka. :D(no offence), też się zgłoszę, ale wieczorem. ^^
Oczywiście full respect bo taką formę utrzymać to naprawdę trzeba się postarać.
Na mnie nie licz, wolę asfalt :D:D:D

W

WhitePinkRed

Guest
Drogie Panie nie mogę powstrzymać się od komentarza. Nie wierzę, że po przeczytaniu tego posta nie poszedł przynajmniej jeden zawał :) Jest tak bezlitosny, że trudno mi sobie wyobrazić coś okrutniejszego 😀 życzę Wam powodzenia i oddaję się cierpieniu!
Jeszcze żadnych doniesień o zawale nie było🤪

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Dobry wieczór, najlepiej jak zaczynać to od początku... ta we wstępach to tylko jedych jestem dobry. Stop. Na poważnie.

Mam 25 lat(hurra, rozpoczynam widełki :D) i już w pewnym sensie jestem na początku. Wrostu mam 188cm i ważę aktualnie 82kg, ramiona szerokie żeby Was wszystkie objąć skutek uprawianego przeze mnie sportu pływania.
Dobrze przechwałki na bok, prodigy kid nie jestem, ale wkładam zawsze całe serce w to co robię i jestem dość ambitny tzn. jak ma być zrobione to będzie dopóki będę zadowolony z rezultatu końcowego.
Jestem osobą sympatyczną i lubię się bawić w dobrym towarzystwie szeczególnie nadającym na tych samych falach w którym można mówić otwarcie o wszystkim. :p
Od razu przyznam się, że obrączki na palcu nie posiadam niestety nie należę do żadnej sekty( :D )czy jakiś układów.
Pisane z dużym uśmiechem na ustach bo sama wiadomość od Was dała bardzo pozytywną rekację.

Sosen

Status
Zamknięty.