Bo samochod, to oczko w glowie faceta, no i troche ego podnosiKiedy to nie jest detal... To podstawy pisowniNiby nie zwracają, ale kupkę piachu na wycieraczce w swoim samochodzie to potrafią dojrzeć i marudzić
![]()
Bo samochod, to oczko w glowie faceta, no i troche ego podnosiKiedy to nie jest detal... To podstawy pisowniNiby nie zwracają, ale kupkę piachu na wycieraczce w swoim samochodzie to potrafią dojrzeć i marudzić
![]()
Tak Was czytam i mam wrażenie, że nie przeszłyście jeszcze przez wiadomości w stylu - poka pipe i do tego dołączony fiut w rozkroku. To były czasy gdy i mi przeszkadzały przecinkiKiedy to nie jest detal... To podstawy pisowniNiby nie zwracają, ale kupkę piachu na wycieraczce w swoim samochodzie to potrafią dojrzeć i marudzić
![]()
Jeśli chodzi o pisownię to nie detale, a brak elementarnej wiedzy i omijanie lekcji języka polskiego w szkole. To też szacunek do drugiej osoby. Oczywiście błąd popełnić zdarza się każdemu, ale jeśli w pewnym momencie widzisz, że błędy nie są przypadkowe, to coś jest nie halo...Faceci, az tak nie zwracaja uwagi po prostu, na detale. To tak, jak kobiety potrafia zakupy robić kilka ladnych godzina, a faceci, chwila i po zakupach![]()
Ja tam alfa i omega, nie jestem. Jak juz jednak pouczasz innych, o elementarnej wiedzy. Powinieneś wiedzieć, nie tylko kiedy wsadzić fiuta, w cipkę ( biorac pod uwage specyfike tego forum), ale także znaki interpunkcyjne, w odpowiednie miejsceJeśli chodzi o pisownię to nie detale, a brak elementarnej wiedzy i omijanie lekcji języka polskiego w szkole. To też szacunek do drugiej osoby. Oczywiście błąd popełnić zdarza się każdemu, ale jeśli w pewnym momencie widzisz, że błędy nie są przypadkowe, to coś jest nie halo...
Co do zakupów to się zgadzam![]()
"Alfą i Omegą" ja też nie jestem bo takich osób nie ma, ale pewien poziom warto jednak trzymać.Ja tam alfa i omega, nie jestem. Jak juz jednak pouczasz innych, o elementarnej wiedzy. Powinieneś wiedzieć, nie tylko kiedy wsadzić fiuta, w cipkę ( biorac pod uwage specyfike tego forum), ale także znaki interpunkcyjne, w odpowiednie miejsce![]()
Współczuję przeogromnie! Teraz wiem, dlaczego jesteś taka twarda i nie do zdarciaTak Was czytam i mam wrażenie, że nie przeszłyście jeszcze przez wiadomości w stylu - poka pipe i do tego dołączony fiut w rozkroku. To były czasy gdy i mi przeszkadzały przecinki![]()
Dzięki moja kochana :* ale ja już się poddałam i zablokowałam privaWspółczuję przeogromnie! Teraz wiem, dlaczego jesteś taka twarda i nie do zdarciaMam tylko nadzieję, że wiadomości tego typu nie pojawiają się z czasem
![]()
Chyba nie przeszłyTak Was czytam i mam wrażenie, że nie przeszłyście jeszcze przez wiadomości w stylu - poka pipe i do tego dołączony fiut w rozkroku. To były czasy gdy i mi przeszkadzały przecinki![]()
Gdzie ta Twoja lista?Ależ ja Cię doskonale rozumiem i popieram, tylko po prostu moja lista jest znacznie dłuższa, stąd komentarz![]()
A pod Lidlem byś się zgodził? XDChyba nie przeszły
Na forum jestem ze 3 tygodnie, a sam już miałem propozycje wymiany zdjęć, podzielenia się fotkami żon, koleżanek, siostry. I hitWspólnego walenia pod biedronką. No atrakcja nie z tej ziemi
Tym bardziej, że od faceta
![]()
Rozważ tę biedronkę. Bo i zaspokojony i zakupy zrobioneChyba nie przeszły
Na forum jestem ze 3 tygodnie, a sam już miałem propozycje wymiany zdjęć, podzielenia się fotkami żon, koleżanek, siostry. I hitWspólnego walenia pod biedronką. No atrakcja nie z tej ziemi
Tym bardziej, że od faceta
![]()
Ale, że co? Większy prestiż?A pod Lidlem byś się zgodził? XD
Dwie pieczenie na jednym ogniuRozważ tę biedronkę. Bo i zaspokojony i zakupy zrobione![]()
Dużo, jestem cierpliwyPytasz o moją listę? A ile masz czasu?![]()
Największy to chyba by był pod stacją benzynową. Nawet tak jakby luksusowoAle, że co? Większy prestiż?![]()
Żałuję, ale jakoś to przełknęGwoli ścisłości to nie propozycja!
Propozycję kobiety rozważęŻałuję, ale jakoś to przełknę![]()
Testowałaś?A na stacji to i warzywa się znajdą, jakby naszła kogoś ochota na bardziej ekstremalne zabawy![]()
Jeśli ten element zostanie spełniony w zadowalajacym dla mnie stopniu to oczywiście potem mam listę dalszych wymagań. Nie chcę jednak żeby to brzmiało jak selekcja na castingu. Każde z nas ma taką listę bardziej bądź mniej podświadomie.
Temat zaczęłam od tego, że jeśli "nie umiesz rozmawiać" to ze mną kawy nie wypijesz
Pytam z czystej ciekawości. Listę wymagań piszesz z prawnikiem i psychologiem?Jeśli ten element zostanie spełniony w zadowalajacym dla mnie stopniu to oczywiście potem mam listę dalszych wymagań. Nie chcę jednak żeby to brzmiało jak selekcja na castingu. Każde z nas ma taką listę bardziej bądź mniej podświadomie.
Temat zaczęłam od tego, że jeśli "nie umiesz rozmawiać" to ze mną kawy nie wypijesz![]()
Podziwiam samozaparcie, jest się przez co przegrzebywać.Estetycznie podanych zdjęć Waszych kutasów Panowie. Przegrzebałam się przez galerię i niektórzy wiedzą jak to się robi