Nie dostajesz lajków.Stroiczek nie bądź desperatem, nie lajkuj moich postów.
Aaa ok, jeśli podrywasz też chłopów to jestem bezpieczna.Już był jeden użytkownik, któremu nie podobało się, że udzielam na jego posty reakcje. Tego kawalera na forum już nie ma, ja pozostałem.
Już nie podrywam nikogo, a nie rwałem chłopów, gdyż jestem pozbawionym uczuć zwierzęciem.Aaa ok, jeśli podrywasz też chłopów to jestem bezpieczna.
Rozumiem, pewnie wiek i brak urody wykluczają cię z wyścigu.Już nie podrywam nikogo, a nie rwałem chłopów, gdyż jestem pozbawionym uczuć zwierzęciem.
Nie ganiam za kobietami, pozwalam im ganiać za mną.
Wiek to tylko liczba, my nie przeżywamy fazy epifanii.Rozumiem, pewnie wiek i brak urody wykluczają cię z wyścigu.
"Stróż Otchłani" tu Cię namierzył.
Nie zgadzam się z Tobą. Mężczyźni też przeżywają taką fazę. Ilu to jest facetów którzy żałują że nie założyli rodziny, że są sami? Starzy faceci, single którym odpierdala na starsze lata... jest ich dużo. Niektórzy mężczyźni są przekonani swojej "nieśmiertelności" ktora niestety nie istnieje. Faceci też się starzeją i z wiekiem mają dużo mniejsze możliwości. To nie jest tylko domena kobiet.Wiek to tylko liczba, my nie przeżywamy fazy epifanii.
Ponadto pomimo słusznego wieku staram się korzystać z doświadczeń i mądrości mężczyzn jeszcze starszych ode mnie.
No czyli to jest wartością wielu mężczyzn. Czyli miałam rację. Pozdrawiam serdecznie!@niezrozumiana
Jeśli mężczyzna w dojrzałym wieku ma wiele partnerek seksualnycych, to może o nim dobrze świadczyć, gdyż nie popełnił w życiu zbyt wielu błędów, wykorzystał swój potencjał lub zapracował sobie na korzystanie z życia.
Pozdrawiam serdecznie!
Oczywiście, że mas rację. Zażyłaś wszak czerwoną pigułkę dla kobiet.No czyli to jest wartością wielu mężczyzn. Czyli miałam rację.
Istnieje redpill dla kobiet? Nigdy o czymś takim nie słyszałam.Oczywiście, że mas rację. Zażyłaś wszak czerwoną pigułkę dla kobiet.![]()
Podobnież istnieje. O zażyciu tej pigułki opowiadają przede wszystkim kobiety i poglądach konserwatywnych. Niemniej Tobie ona weszła mocno i bez ostrego skrętu w prawo.Istnieje redpill dla kobiet? Nigdy o czymś takim nie słyszałam.
Ja tego nie czytam, to moje obserwacje. Nie potrzebuje do tego żadnej ideologii.Podobnież istnieje. O zażyciu tej pigułki opowiadają przede wszystkim kobiety i poglądach konserwatywnych. Niemniej Tobie ona weszła mocno i bez ostrego skrętu w prawo.
To nie jest żadna ideologia, pigularze mają najróżniejsze odcienie polityczne, może z wyjątkiem zielonego. Nawet różowi są.Ja tego nie czytam, to moje obserwacje. Nie potrzebuje do tego żadnej ideologii.
W czyje intymne miejsce? Planujesz być napastnikiem? W profilu masz „kobieta”, a używasz formy męskiej. I co to ma do tematu wątku?Hmm czy kopniak w nasze intymne miejsce to jedyna skuteczna obrona kobiety przed napastnikiem ? czy też niektóre robią coś więcej ? musze wiedzieć czego się spodziewać