• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czego kobiety oczekują od mężczyzn na sexforum.pl?

Mężczyzna

Fylyp

Cichy Podglądacz
No i po co te jęki? 🤣
A Wy to nie wolicie 175cm, XS z dużymi… bogatą duszą poprostu? 😜 a już przejechać się po wsiach, gdzie dziewczyny ciężko pracują lub do biblioteki się udać i zaczepić tą co z nosem w książkach siedzi to już nie łaska?🤣 bierzecie ‘instagramerki’ z siłowni to cierp ta teraz😛😂

Koniec tych żartów 😄
Jeżeli chodzi o samo forum to większość kobiet chyba nie szuka tutaj sextingu. Napewno nie miłości😂 Chociaż może lepiej nie będę pisać za koleżanki. Ja nie szukałam sextingu. Napatoczył się oczywiście, ale to nie był cel. Celem było szukanie czegoś, ciekawość, chęć poznania czegoś i/lub kogoś nowego.
Jeżeli chodzi o życie… zdecydowanie wolimy tych spokojnych. Ale! Musi umieć zaskakiwać, a nie siedzieć i czekać na wszystko jak takie ciele na rzeź😆

Co nam po bad boy’u jak albo lutnie kiedyś tak, że gwiazdy zobaczysz, albo będziesz szukać go po mieście i przeganiać widłami jego … znajome
Taki spokojny chłopak spod Radomia wystarczy😋 taki co mamusi pomoże, pójdzie do pracy, no i posprząta też, naprawi, a jak ugotuje to już full wypas😆 ale też taki, który za zamkniętymi drzwiami przytuli i pogłaszcze po głowie, a kiedy trzeba to porządnie wy…..a, ale tak, że wióry będą leciały🤩
Czy naprawdę prosimy o aż tak wiele…?🤔🤭

Tej Pani bym polała! Zgodzę się w 💯‼️‼️

To nie znaczy, że nie jesteśmy zainteresowane Wami, drodzy Panowie, ale Wasze części ciała to nie są pierwsze rzeczy w jakie tu zaglądamy🤣😉

Ale znalazłam kilka osób, z którymi rozmawia się (a nawet trochę więcej😋) świetnie i będę do nich miała słabość lekką zawsze😉
Akurat ja jestem z Radomia A nie spod hah młody otwarty na nowe znajomości ale mało co jakas kobieta ma czas lub chęci odpisać bo pewnie priv zawalony

W

WhitePinkRed

Guest
Sprawa jest tak na prawdę bardzo prosta. To czysta matematyka: jeżeli kobiet jest ~15, a mężczyzn ~150… jakby Was było 5, a nas 100 to boję się nawet wyobrażać co by się tu działo…🙈 w sumie chciałabym to zobaczyć, ale tylko z powodu niezdrowej ciekawości 😜

C

col.Greg

Guest
Sprawa jest tak na prawdę bardzo prosta. To czysta matematyka: jeżeli kobiet jest ~15, a mężczyzn ~150… jakby Was było 5, a nas 100 to boję się nawet wyobrażać co by się tu działo…🙈 w sumie chciałabym to zobaczyć, ale tylko z powodu niezdrowej ciekawości 😜
Dla nas nic, po prostu rewia mody, kosmetyki, zdrowa żywność itp. (cholera pech mała, wylazłem z piwnicy na obiad, miałaś nie pisać:cautious::LOL:) OK, złażę

W

WhitePinkRed

Guest
Dla nas nic, po prostu rewia mody, kosmetyki, zdrowa żywność itp. (cholera pech mała, wylazłem z piwnicy na obiad, miałaś nie pisać:cautious::LOL:) OK, złażę
Jaka rewia mody?! Toż to czyste prawo popytu i podaży, tylko i wyłącznie 🤣 tutaj byście byli rozrywani jak szynka na święta! 🤪
P.S. Ja nigdy nic nie obiecuję, bo mam słabą silną wolę😋

C

col.Greg

Guest
Jaka rewia mody?! Toż to czyste prawo popytu i podaży, tylko i wyłącznie 🤣 tutaj byście byli rozrywani jak szynka na święta! 🤪
P.S. Ja nigdy nic nie obiecuję, bo mam słabą silną wolę😋
Tylko Ci z galerii forumowych penisów;) Reszta se może i s€lsznie, tylko dobry towar w cenie:cool:

C

col.Greg

Guest
W temacie, wiem jeszcze więcej czego oczekuja i to by było na tyle, życze im powodzenia bo to im się nalezy;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Na ulicy to mnie chyba ostatnio podrywali z jakieś 12 lat temu… i to jeszcze jakiś psychol, co się zapytał czy przyjdę na imprezę do niego wieczorem🤣 stary był - trzydzieche miał jak nic! Powiedziałam, że nie mam telefonu, trzymając go w kieszeni spodni. ~16 lat gdzieś wtedy miałam - później nikt obcy się nie połasił już😭🤣🤣🤣 teraz bym powiedziała bardzo grzecznie, że o tej porze to ja już śpię, ale byłoby bardzo miło, gdyby nawet jakiś szalony się odważył podejść😂😂🤪

kurde, znowu🙈😋
Mnie jak ostatnio koleś podrywał na przejściu dla pieszych to myślałam, że chce mnie okraść, tyle mi wiary w ludzi pozostało 🤣

Kobieta

tagetes

Seks Praktykant
Czasami chodzi po prostu o zwykłą rozmowę, a nie o pakowanie się od razu ze zdjęciami na PW. Wchodząc na to forum liczyłam na otwartość, ale może nie aż tak daleko idącą 😂 bo zobaczyłam coś, co nazwałabym zalewem spermy połączonym z tekstami dosyć niskich lotów 😂 Ale w tym całym jeziorze da się znaleźć tę fajną jednostkę, z którą można normalnie pogadać, jak również pozwolić sobie na całkiem dużo, ale ze smakiem, czasem słodkim, a czasem ostrym, w zależności od nastroju, potrzeby i ogólnie mówiąc flow.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Czasami chodzi po prostu o zwykłą rozmowę, a nie o pakowanie się od razu ze zdjęciami na PW. Wchodząc na to forum liczyłam na otwartość, ale może nie aż tak daleko idącą 😂 bo zobaczyłam coś, co nazwałabym zalewem spermy połączonym z tekstami dosyć niskich lotów 😂 Ale w tym całym jeziorze da się znaleźć tę fajną jednostkę, z którą można normalnie pogadać, jak również pozwolić sobie na całkiem dużo, ale ze smakiem, czasem słodkim, a czasem ostrym, w zależności od nastroju, potrzeby i ogólnie mówiąc flow.
No ja cały czas na to liczę, że Ty w końcu do mnie napiszesz, spragniona mojej otwartości i tekstów wysokich lotów, no i na siebie liczę, że będzie mi się chciało odpisać i zrobimy sobie słodko-ostry anturaż :D