• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cyberek z fantazją..... coś więcej niż zwykła wymiana zdjęć...

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Nie wiem czy to odpowiednie porównanie? (widać że nie chodzisz po górach)
W górach tych wysokich bo piszesz o szczytach nie o dolinach zawsze są inne niepowtarzalne warunki lub mogą takie nastąpić. 🏞️🌄
To alegoria, paralela... ale bardzo odpowiednie.
Co do gór... po czym zauważyłeś, że nie chodzę? Masz rację, na ośmiotysięczniku żadnym nie byłam :)

No dobra, trochę masz racji z tymi górami, na Olrej i Rysach była dwa razy, poszłam drugi raz zimą, bo pierwszy byłam latem, ale za każdym razem jak weszłam na szczyt to dalej już nie było gdzie iść, wyżej się nie dało :(

Mężczyzna

yamawaw

Seks Praktykant
To alegoria, paralela... ale bardzo odpowiednie.
Co do gór... po czym zauważyłeś, że nie chodzę? Masz rację, na ośmiotysięczniku żadnym nie byłam :)

No dobra, trochę masz racji z tymi górami, na Olrej i Rysach była dwa razy, poszłam drugi raz zimą, bo pierwszy byłam latem, ale za każdym razem jak weszłam na szczyt to dalej już nie było gdzie iść, wyżej się nie dało :(
Cieszę się że edytowałaś hehe

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Do tego zawsze mamy jakieś wyobrażenia....magię....a przy bezpośrednim spotkaniu to może prysnąć jak bańka...
To nawet nie musi chodzić o rozczarowane, czy że coś pryśnie, ale po prostu ciekawość, która zostanie zaspokojona i nie będzie już tej ciekawości.
Niektóre rzeczy zawsze powinny pozostać nieodkryte a niektóre fantazje zawsze powinny pozostać fantazjami, tylko wtedy mają ten urok ;)

faceoff40

Nowicjusz
To nawet nie musi chodzić o rozczarowane, czy że coś pryśnie, ale po prostu ciekawość, która zostanie zaspokojona i nie będzie już tej ciekawości.
Niektóre rzeczy zawsze powinny pozostać nieodkryte a niektóre fantazje zawsze powinny pozostać fantazjami, tylko wtedy mają ten urok ;)
Dokładnie to miałem na myśli:)

Mężczyzna

lubistrap

Cichy Podglądacz
Wysyłanie, czy otrzymywanie zdjęć od randomowej osoby z którą nic mnie nie łączy jest dla mnie bez sensu.
Takich zdjęć są miliony w necie i mogę sobie je oglądać kiedy mam ochotę bez zbędnego pierdolenia ze strony autora zdjęć.
A czy taka randomowa osoba mogła by cię zaskoczyć??

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
A czy taka randomowa osoba mogła by cię zaskoczyć??
To prostu nie kręci mnie wysyłanie czy otrzymywanie zdjęć od osó z którymi nie łączy mnie żadna relacja... jak napisałam, niczym nie różni się to dla mnie od oglądania zdjęć w necie.
Czy mogłaby mnie zaskoczyć? Jasne, że tak, ale zaskoczenie nie ma nic wspólnego z podnieceniem czy chęcią kontynuowania.

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
To prostu nie kręci mnie wysyłanie czy otrzymywanie zdjęć od osó z którymi nie łączy mnie żadna relacja...
Masz całkowitą rację
Jest to jednak jakiś rodzaj zabawy erotycznej i powinna być czymś podszyta

No i weryfikacja, że piszesz z realna osoba a nie otrzymujesz randomowe fotki z netu

Mężczyzna

lubistrap

Cichy Podglądacz
To prostu nie kręci mnie wysyłanie czy otrzymywanie zdjęć od osó z którymi nie łączy mnie żadna relacja... jak napisałam, niczym nie różni się to dla mnie od oglądania zdjęć w necie.
Czy mogłaby mnie zaskoczyć? Jasne, że tak, ale zaskoczenie nie ma nic wspólnego z podnieceniem czy chęcią kontynuowania.
Z tym się zgodzę. Tym bardziej że nie masz pewności czy to są zdjęcia tej osoby. Myślę że każdego można czymś zaskoczyć podczas samej rozmowy. Nie potrzeba do tego żadnych zdjęć.
Nie raz i nie dwa, samo opisywanie czegoś i jakiejś sytuacji i czytanie tego jest dużo bardziej ciekawsze, zaskakujące, podniecające a nizeli wysłanie prostego zdjęcia

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Ja tam lubię fotki, także wszystkie cizie z fajnymi dupami zapraszam na priv. Oczywiście jeśli będziecie wystarczająco interesujące to z chęcią Was pooglądam.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Ja tam lubię fotki, także wszystkie cizie z fajnymi dupami zapraszam na priv. Oczywiście jeśli będziecie wystarczająco interesujące to z chęcią Was pooglądam.
Ja tez lubię zerknąć na fotki w necie, czy nawet tutaj w wątku kutasowym, ale taki wysyłanie mi przez kogoś zdjęcia niczym nie różni się od odpadania fotek w necie. A najbardziej mnie śmieszy jak ktoś wysyła kutasa i pisze "jesteś mokra"? 😂 😂 😂

Zupełnie czym innym jest pikantna rozmowa, czy cyberek z kimś z kim mam jakąś relację, kto mnie pociąga.
Najchętniej jeśli są to osoby z którymi znam się w realu ;)

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Jeżeli facet wysyła na dzień dobry,zdjęcie swojego pena, to świadczy tylko o nim to że jest słabym kochankiem.
Po pierwsze male IQ.
Po drugie, kreatywnością też nie grzeszy.
😉

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Ja tez lubię zerknąć na fotki w necie, czy nawet tutaj w wątku kutasowym, ale taki wysyłanie mi przez kogoś zdjęcia niczym nie różni się od odpadania fotek w necie. A najbardziej mnie śmieszy jak ktoś wysyła kutasa i pisze "jesteś mokra"? 😂 😂 😂

Zupełnie czym innym jest pikantna rozmowa, czy cyberek z kimś z kim mam jakąś relację, kto mnie pociąga.
Najchętniej jeśli są to osoby z którymi znam się w realu ;)
Raczej otrzymanie nudesa od losowej laski też zwykle nie powoduje wzwodu 😂