• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cyberek z fantazją..... coś więcej niż zwykła wymiana zdjęć...

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Nie wiem czy to odpowiednie porównanie? (widać że nie chodzisz po górach)
W górach tych wysokich bo piszesz o szczytach nie o dolinach zawsze są inne niepowtarzalne warunki lub mogą takie nastąpić. 🏞️🌄
To alegoria, paralela... ale bardzo odpowiednie.
Co do gór... po czym zauważyłeś, że nie chodzę? Masz rację, na ośmiotysięczniku żadnym nie byłam :)

No dobra, trochę masz racji z tymi górami, na Olrej i Rysach była dwa razy, poszłam drugi raz zimą, bo pierwszy byłam latem, ale za każdym razem jak weszłam na szczyt to dalej już nie było gdzie iść, wyżej się nie dało :(

Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
To alegoria, paralela... ale bardzo odpowiednie.
Co do gór... po czym zauważyłeś, że nie chodzę? Masz rację, na ośmiotysięczniku żadnym nie byłam :)

No dobra, trochę masz racji z tymi górami, na Olrej i Rysach była dwa razy, poszłam drugi raz zimą, bo pierwszy byłam latem, ale za każdym razem jak weszłam na szczyt to dalej już nie było gdzie iść, wyżej się nie dało :(
Cieszę się że edytowałaś hehe

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Do tego zawsze mamy jakieś wyobrażenia....magię....a przy bezpośrednim spotkaniu to może prysnąć jak bańka...
To nawet nie musi chodzić o rozczarowane, czy że coś pryśnie, ale po prostu ciekawość, która zostanie zaspokojona i nie będzie już tej ciekawości.
Niektóre rzeczy zawsze powinny pozostać nieodkryte a niektóre fantazje zawsze powinny pozostać fantazjami, tylko wtedy mają ten urok ;)

faceoff40

Cichy Podglądacz
To nawet nie musi chodzić o rozczarowane, czy że coś pryśnie, ale po prostu ciekawość, która zostanie zaspokojona i nie będzie już tej ciekawości.
Niektóre rzeczy zawsze powinny pozostać nieodkryte a niektóre fantazje zawsze powinny pozostać fantazjami, tylko wtedy mają ten urok ;)
Dokładnie to miałem na myśli:)