• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nareszcie padło to słowo, rogacz a nie jakiś cuckold. Odkąd pamiętam, a trochę już żyję na tym świecie facet, któremu ktoś posuwał żonę to był rogacz. I raczej nie był to powód do chwały a raczej do wstydu. A teraz okazuje się, że jest coraz więcej takich "wspaniałych" mężów czy partnerów których jara gdy ktoś grzmoci ich kobietę. Ba! Namawiają je do tego.
Chyba pora umierać 😉
No widzisz...Czasy się zmieniają...Pożyj jeszcze trochę ,a zabierać się będą za ich dziurki. Żonka im to przygotuje 😂😂 Tak, tak...wspomnisz kiedyś moje słowa 🤪🤪

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Nareszcie padło to słowo, rogacz a nie jakiś cuckold. Odkąd pamiętam, a trochę już żyję na tym świecie facet, któremu ktoś posuwał żonę to był rogacz. I raczej nie był to powód do chwały a raczej do wstydu. A teraz okazuje się, że jest coraz więcej takich "wspaniałych" mężów czy partnerów których jara gdy ktoś grzmoci ich kobietę. Ba! Namawiają je do tego.
Chyba pora umierać 😉
Dane statystyczne mówią, że kilkudziesięciu procentom ludzi ktoś "posuwał ich partnera". 30-50% ludzi w swoim życiu zdradziło i tyle co widziałem w życiu (a z całą pewnością nie wiem o wszystkim) to takie dane wydają mi się bardzo zgodne z rzeczywistością.

A jeśli spojrzymy na inne dane, w postaci ilości partnerów seksualnych w życiu, to wychodzi na to, że niemal każdemu facetowi ktoś "ktoś posuwał żonę", zanim się poznali.

Widzę, że Ty również trzymasz się wyobrażenia cuckold, jako (nieporadnego) rogacza któremu ktoś posuwa żonę, bo z mężem ona nie może doświadczyć zadowolenia, podczas gdy jak to w życiu, cuckold ma pełną paletę barw i form w jaki sposób ludzie się bawią. Niekiedy to niemal klasyczny trójkąt, tylko ze zdecydowaną przewagą aktywności tego drugiego. Wyróżnia się coś takiego jak ultimate cuckold, gdzie żona (hotka) wręcz odmawia mężowi seksu, wplecione w to wszystko jest poniżanie rogacza, a nawet zamknięcie jego fiutka w klatce (do znalezienia w google jak to wygląda), gdzie nie może się ona nawet onanizować.

Cóż ile par tyle upodobań. Są pary, które np. praktykują BDSM, gdzie w najostrzejszych formach włączona jest również dominacja psychiczna, a dziewczyna po zabawach potrafi mieć fioletowy cały tyłek. Czy to w jaki sposób ludzie bawią się w swojej sypialni, jest powodem aby ich oceniać, aby formy ich zabaw przekładać na ocenę ich jako ludzi? Jeśli im obydwojgu takie praktyki sprawiają przyjemność, gdzie on lubi dominować, a ona lubi być wręcz skrojenie zdominowana, to daje nam prawo nazywać ich np. patologią, jego zwyrodnialcem i sadystą? To są ich zabawy erotyczne, które im obojgu sprawiają przyjemność i w żaden sposób nie musi się to przekładać na to jak funkcjonują na co dzień, poza swoją sypialnią.

To jest forum erotyczne, a to znaczy że wypowiadają się tutaj ludzie ogólnie zainteresowani i praktykujący różnie formy seksu, które odbiegają od klasycznego seksu. A to znaczy tyle, że gdyby trafił tu zwolennik "seksu tylko po ślubie", to chyba każdego z nas tutaj, wedle swoich kryteriów, mógłby nazwać dewiantem i powiedzieć że to co robimy jest obrzydliwe.

Ty również lubisz praktyki, które nie mogą się nie mieścić w tym co akceptowalne dla wielu ludzi, ale nikt Ciebie raczej nie ocenia i nie stosuje wobec Ciebie pejoratywnego języka. Bo jesteśmy na forum erotycznym i gdzie jak nie tu powinniśmy być otwarci na różne upodobania forumowiczów. Nikt nie mówi, że każdą z poruszonych form seksu masz włączyć do swojego repertuaru, masz prawo uznać że tego nie akceptujesz i stwierdzić że Ciebie to nie kręci, ale bez oceniania innych, bo sam pod swoim adresem też pewnie wolałbyś nie usłyszeć wyzwisk i ocen Ciebie jako człowieka.

Mężczyzna

DayK

Cichy Podglądacz
ale ja mam bardzo zimną krew i zupełnie się nie denerwuję, przecież to tylko forum...., ale jak widzę reakcje typu @DayK i @Warszawiak82 to najlepiej opisuje to popularne stwierdzenie, że się zesrali w komentarzach, ale specjalnie dla Ciebie nazwę to inaczej ale chłopa frustracja poniosła - lepiej?
Dziuniu, generalnie w uju mam Twoją opinię i to jakie masz zdanie na jakikolwiek temat. Sama szukasz tutaj atencji wypinając na zdjęciach dupę obcym facetom i wydaje ci się, że to jest JESZCZE ok. 😂 Wielu normików już za takie coś pojechałoby ci od kurew i dziwek. A z drugiej strony śmiesznie moralizujesz i pouczasz... Wybacz (albo i nie - gdzie to mam, już napisałem), ale nie jesteś żadną wyrocznią w tej materii. To tylko twoja granica. Przecież mając swojego faceta, nie powinnaś. Kiedyś też i to było moralnie (itp.) nie do pomyślenia. Pewnie jeszcze Ci się wydaje, że twoja uroda zapewnia ci pełen komfort postępowania. Otóż możesz się bardzo pomylić. Więc nie opieraj się tak mocno na stereotypach, nie traktuj z góry innych ludzi w sieci, bo nikt nie jest w niej anonimowy. Nigdy nie wiesz, z kim się kruszysz... No i kiedyś możesz się baaardzo zdziwić. Nie pozdrawiam. :cool:

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Może za twoją ktoś się weźmie. Nie znasz dnia, ani godziny.
Wybacz, ale prędzej twoją. Sam dopuszczasz do swojego łóżka innego faceta.

Wytłumaczę mój żart. W ironiczny sposób przedstawiłem tu pewną nieciekawą, z mojego punktu widzenia, tendencję w rozwoju perwersji cuckolda.
Wyobrażam sobie, że kolejnym krokiem w upokarzaniu męża w cuckoldzie byłoby np. zmuszenie go przez żonę do seksu z facetem biseksualnym.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
W społeczeństwie liberalnym cuckold nie jest uznawany za zasługujący na napiętnowanie.
Na napiętnowanie nie. Na wyśmianie i wyszydzenie już tak.

Swego czasu niejaki @rakmor wspomniał coś o tym, że jego żona lubi nad nim dominować, ale dla swojego kochanka jest całkowicie uległa. Nie wspomniał przy tym nic o tym, że zamierza się z nią rozwieść czy wnioskować przynajmniej o separację, więc można z tego wywnioskować, że jemu nie przeszkadza, że on nie jest jej jedynym partnerem.

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant

Wytłumaczę mój żart. W ironiczny sposób przedstawiłem tu pewną nieciekawą, z mojego punktu widzenia, tendencję w rozwoju perwersji cuckolda.
Wyobrażam sobie, że kolejnym krokiem w upokarzaniu męża w cuckoldzie byłoby np. zmuszenie go przez żonę do seksu z facetem biseksualnym.
Bingo i takie coś też zdarza się jako element cuckold. I nawet jeżeli, to co z tego? Mało jest tu na forum tematów na temat praktyk biseksualnych?

Jak pisałem, forum cuckoldu jest multum. Są ludzie, których kręcą formy dominacji nad rogaczem, gdzie ma on "przygotować" bull-a do zadowalania hotki. Czyli tak, ma oralnie przygotować oboje, formalnie nic z tego potem nie mając, bo potem to bull z hotką się bzykają, a rogaczowi zostaje tylko patrzenie.

Inną z praktyk dość popularną w świecie cuckold, jest że rogacz ma "posprzątać" po kochanku, czyli bull końcy na ciało hotki, a rogacz ma to wyczyścić. Niektóre pary pozwalają sobie, aby hotka z kochankiem uprawiała seks bez gumki z zalaniem cipki i rogacz potem wylizuje taką zalaną przez kochanka cipkę.

Erotyka jest w głowie, jeśli ktoś lubi femdom i odnajdują się oboje w takiej jego formie, to ich sprawa.

Mężczyzna

DayK

Cichy Podglądacz

Chyba jednak też jesteś tępy, jak twoja koleżanka i nie potrafisz wyjść poza stereotyp, który ci się cały czas w głowie kołacze. Albo też mylisz osoby. Parę razy dobitnie ci napisałem, że w moim przypadku nie ma mowy o żadnym upokarzaniu. Dopuszczam do pewnych rzeczy, bo tak mi się podoba, "cywilnie" pozostając cały czas panem sytuacji. Nie chodzi o żadne tego typu klimaty. Do "małych" i słabych w żaden sposób nie należę i fajnie, tak kolorowo wyglądałaby morda kogoś, kto spróbowały realnie wyjść w moją stronę z jakimiś próbami poniżania. :cool:

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Chyba jednak też jesteś tępy, jak twoja koleżanka i nie potrafisz wyjść poza stereotyp, który ci się cały czas w głowie kołacze. Albo też mylisz osoby. Parę razy dobitnie ci napisałem, że w moim przypadku nie ma mowy o żadnym upokarzaniu. Dopuszczam do pewnych rzeczy, bo tak mi się podoba, "cywilnie" pozostając cały czas panem sytuacji. Nie chodzi o żadne tego typu klimaty. Do "małych" i słabych w żaden sposób nie należę i fajnie, tak kolorowo wyglądałaby morda kogoś, kto spróbowały realnie wyjść w moją stronę z jakimiś próbami poniżania. :cool:
Eeejjj no....nieelegancko napisałeś teraz 😉
Czy ja tu gdzieś pisałem konkretnie o tobie? Nie, więc zachowaj proszę te wycieczki personalne dla siebie.
Mój prztyczek/żart z cuckoldu to odniesienie się do pewnej grupy facetów- rogaczy, którzy uprawiają jedną z jego form.
Nie bierz tak wszystkiego do siebie.

Chcąc niechcąc dla cuckoldu, ta forma perwersji właśnie tak, a nie inaczej istnieje w społecznej świadomości. Oddaje się żonę innemu i się na to patrzy. Tak opisałby tą sytuację postronny obserwator. Powody dlaczego się to robi i jak to się przeżywa to już inna sprawa.

Mężczyzna

StaryByk

Cichy Podglądacz
Hej mam tak samo żona również nie zgadza się na takie akcje my o kolo50 pozdrawiam miłego dnia
Bądź ostrożny z tym czego sobie życzysz. Dla niektórych mężczyzn powinno to pozostać tylko w sferze fantazji. Spotkałem jakiś czas temu młode małżeństwo gdzie to była męża największa fantazja, namawiał żonę bardzo długo aż pewnego razu się zgodziła. Powiem tylko w skrócie, fantazja a rzeczywistość to dwie różne sprawy. Jego to przerosło a ją całkowicie odmieniło, na tyle że teraz zdradza go za jego plecami…

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Bądź ostrożny z tym czego sobie życzysz. Dla niektórych mężczyzn powinno to pozostać tylko w sferze fantazji. Spotkałem jakiś czas temu młode małżeństwo gdzie to była męża największa fantazja, namawiał żonę bardzo długo aż pewnego razu się zgodziła. Powiem tylko w skrócie, fantazja a rzeczywistość to dwie różne sprawy. Jego to przerosło a ją całkowicie odmieniło, na tyle że teraz zdradza go za jego plecami…
Czyżby to z Tobą zrealizowali tą fantazję :)?

Mężczyzna

DayK

Cichy Podglądacz
Eeejjj no....nieelegancko napisałeś teraz 😉
Czy ja tu gdzieś pisałem konkretnie o tobie? Nie, więc zachowaj proszę te wycieczki personalne dla siebie.
Mój prztyczek/żart z cuckoldu to odniesienie się do pewnej grupy facetów- rogaczy, którzy uprawiają jedną z jego form.
Nie bierz tak wszystkiego do siebie.

Chcąc niechcąc dla cuckoldu, ta forma perwersji właśnie tak, a nie inaczej istnieje w społecznej świadomości. Oddaje się żonę innemu i się na to patrzy. Tak opisałby tą sytuację postronny obserwator. Powody dlaczego się to robi i jak to się przeżywa to już inna sprawa.
Sorry, ale jak ktoś zaczyna mi coś insynuować a propos mojego tylnego WYJŚCIA, to raczej na reakcję inną nie ma, co liczyć. :cool: Generalnie definitywnie kończę dyskusję w tym wątku... Mam wrażenie, że źle zinterpretowałem charakter tego forum. Jeśli chcecie tu moralizować i oceniać innych oraz im jechać, bo nie podzielacie czyichś upodobań, to nie widzę sensu w takim pierdolamento. Ja jakoś nie wpierdalam się z krytyką innych, tam gdzie mnie coś nie dotyczy. Wszystko, co miałem do napisania, napisałem wcześniej. Niektórzy dalej niech sobie roją, że są tacy fajni. 😂 Ponadto pomijanie milczeniem niewygodnych wypowiedzi i ciśnięcie dalej swojego to jest oczywiście też jakaś strategia, ale generalnie świadczy tylko o stosującym i donikąd nie prowadzi.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Myślę, że problem tkwi w tym, że ona trochę została do tego zmuszona. Z tego co piszesz to zrobiła to dla świętego spokoju. Może też rzeczywiście nie była zaspokojona. Ta obecna zdrada może wynikać z chęci ukarania go (?). Tak sobie fantazjuje teraz.
Trochę dziwne, że nadal są że sobą. Może on jednak coś przeczuwa, że się spotykacie, a mimo to go to kręci, dlatego jej nie zostawił.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Sorry, ale jak ktoś zaczyna mi coś insynuować a propos mojego tylnego WYJŚCIA, to raczej na reakcję inną nie ma, co liczyć. :cool: Generalnie definitywnie kończę dyskusję w tym wątku... Mam wrażenie, że źle zinterpretowałem charakter tego forum. Jeśli chcecie tu moralizować i oceniać innych oraz im jechać, bo nie podzielacie czyichś upodobań, to nie widzę sensu w takim pierdolamento. Ja jakoś nie wpierdalam się z krytyką innych, tam gdzie mnie coś nie dotyczy. Wszystko, co miałem do napisania, napisałem wcześniej. Niektórzy dalej niech sobie roją, że są tacy fajni. 😂 Ponadto pomijanie milczeniem niewygodnych wypowiedzi i ciśnięcie dalej swojego to jest oczywiście też jakaś strategia, ale generalnie świadczy tylko o stosującym i donikąd nie prowadzi.
Ale z Ciebie obrażalski 😉 Focha strzelasz?
Wiesz...To nie jest forum poświęcone cuckoldowi lub rogaczom. To nie kółko wzajemnej adoracji. Takie znajdziesz pewnie gdzie indziej. Musisz się liczyć z tym, że jak ujawniasz rzeczy, które są kontrowersyjne, spotkasz się z krytyką.
Wiesz....Nie dziw się....Normalnym ( w znaczeniu uprawiającym seks w tradycyjny sposób) ludziom trudno jest zrozumieć nienormalne zachowania, a cuckold, nie oszukujmy się, nie jest normalny. Widzę, że tobie i Warszawiakowi jest bardzo trudno to zaakceptować....No ale czyj to problem?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Szczerze sam chciałbym wiedzieć, mogę się jedynie domyślać że może chodziło o to że było jej z innym dużo lepiej? - a on nie sądził że tak go to ruszy w taki sposób…
Ona ci to powiedziała? Rozmawialiście o tym?
Na jakiej podstawie snujesz takie domysły?
W trakcie seksu z nią jak reagował?