• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold

Mężczyzna

DayK

Cichy Podglądacz
Dociekałeś kiedyś dlaczego te niby zakochane to robiły z Tobą?
Wiem, że czasem tak jest, że jedno się mówi, a inne robi....Ale nie zawsze tak jest. Są kobiety, które tylko deklarują, że kochają i są takie, które naprawdę kochają. Czy nie jest tak samo z facetami?
Ty wsadzisz fiuta w każdą dziurkę, która się nawinie, ja nie. Prosta różnica.
Nie w każdą absolutnie. Tylko w te, co mi się podobają, a jestem dość wybredny.. 😎

Miłość to stan przejściowy kolego. Nie chcecie tego zrozumieć.

Mężczyzna

DayK

Cichy Podglądacz
To prawie jak u Załęckiego.... i powiedz szczerze, chciałbyś z taką kurwą mieć dzieci?

Ty naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy tym, że ktoś sypiał z innym partnerem/ką w poprzednim związku, a cuckold?
Widzisz różnicę, bo nikt aż tak głupi być nie może, tylko manipulujesz...
Jak ci już wcześniej napisałem - nie ma aż tak wielkiej różnicy, jak ci się wydaje i jaką sobie w głowie odpowiednim myśleniem wzmacniasz. I tu i tu obcy kutas ląduje w buźce. Ssałaś fiuta innemu facetowi przed twoim obecnym i idąc tym tokiem myślenia on równie dobrze też może czuć do ciebie teraz obrzydzenie.

P.S. A ja lubię te "kurwy" i co z tego? 😎 Niczym poza temperamentem i apetytem seksualnym (a w zasadzie nastawieniem) się nie różnią od innych kobiet. Czasem są inteligentniejsze. Najczęściej mniej sfrustrowane i szczęśliwsze, a co za tym idzie mniej nastawione na szukanie problemów w codziennym życiu. 🤷🏻‍♂️

Mężczyzna

Warszawiak82

Nowicjusz
@Warszawiak82, a co jakby całość Twojej argumentacji zastosować do nekrofilii lub z**filii?
Pierwsze, to sam fakt że zadajesz takie pytanie, pokazuje że totalnie nie rozumiesz zagadnienia, a po drugie nie czytałaś wątku w którym się wypowiadasz, bo była już o tym mowa.

Wymienione przez Ciebie praktyki są w Polsce nielegalne i powodują czyjąś krzywdę - chyba nie muszę uzasadniać.

Cuckold nikogo nie krzywdzi, nikt nikogo nie oszukuje i wszystko odbywa się z obustronną satysfakcją...a nawet trójstronną :).

Kobieta

Lady Agatha

Nowicjusz
Wymienione przez Ciebie praktyki są w Polsce nielegalne i powodują czyjąś krzywdę - chyba nie muszę uzasadniać.

To wytłumacz mi tylko kogo się krzywdzi, bo że nielegalne to nie ma znaczenia. Praktyki homo też były zagrożone więzieniem.

Cuckold nikogo nie krzywdzi...

Z tym się nie zgodzę. Równie dobrze alkoholik mówi, że sobie nie szkodzi.
Ale nie mam zamiaru Cię przekonywać, bo to bezskuteczne. Może przynajmniej postronni czytelnicy 3x się zastanowią, zanim zaczną robić głupoty.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jak ci już wcześniej napisałem - nie ma aż tak wielkiej różnicy, jak ci się wydaje i jaką sobie w głowie odpowiednim myśleniem wzmacniasz. I tu i tu obcy kutas ląduje w buźce. Ssałaś fiuta innemu facetowi przed twoim obecnym i idąc tym tokiem myślenia on równie dobrze też może czuć do ciebie teraz obrzydzenie.

P.S. A ja lubię te "kurwy" i co z tego? 😎 Niczym poza temperamentem i apetytem seksualnym (a w zasadzie nastawieniem) się nie różnią od innych kobiet. Czasem są inteligentniejsze. Najczęściej mniej sfrustrowane i szczęśliwsze, a co za tym idzie mniej nastawione na szukanie problemów w codziennym życiu. 🤷🏻‍♂️
Hmmm...Nie poderwiesz każdej kobiety, która ci się podoba. Nie wierzę w to. To musi być specyficzny rodzaj kobiet, może specyficzne miejsce lub moment w jej życiu i relacji z partnerem.
Gdzie zwykle je poznajesz? Kluby?

Mężczyzna

DayK

Cichy Podglądacz
Hmmm...Nie poderwiesz każdej kobiety, która ci się podoba. Nie wierzę w to. To musi być specyficzny rodzaj kobiet, może specyficzne miejsce lub moment w jej życiu i relacji z partnerem.
Gdzie zwykle je poznajesz? Kluby?
Nigdzie nie twierdzę, że każdą. Z tym nawet totalne pięknisie miałyby problem, bo wiele kobiet ma specyficzny gust. Niektóre lubią dużych misiów (nawet z brzuszkiem), inne wyciętych slim przystojniaczków z ładną buźką. Są różne gusta.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
To wytłumacz mi tylko kogo się krzywdzi, bo że nielegalne to nie ma znaczenia. Praktyki homo też były zagrożone więzieniem.

Z tym się nie zgodzę. Równie dobrze alkoholik mówi, że sobie nie szkodzi.
Ale nie mam zamiaru Cię przekonywać, bo to bezskuteczne. Może przynajmniej postronni czytelnicy 3x się zastanowią, zanim zaczną robić głupoty.
Myślę, że cuckold to jakaś forma układu. Mąż musi z tego czerpać przyjemność i żona/ partnerka też.
Jest to perwersja. Perwersje podniecają, bo robi się coś, czego inni nie robią, są takie niemoralne, zboczone. Może to też dawać poczucie wyjątkowości, elitarności.
Może to też jakiś wyraz kontestacji zasad życia społecznego.