• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold, czyli zdrada kontrolowana. Co wy na to?

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Cześć, jestem Emanuel – pewny siebie, ambitny i bezpośredni. Cenię swobodę w relacjach, szczerość i brak zbędnych komplikacji. Szukam osoby, z którą połączy mnie ciekawa energia i przyjemność bycia razem bez zobowiązań. Jeśli szukasz eleganckiego partnera do spontanicznych chwil – zapraszam do kontaktu. Poznań, jestem elastyczny co do rozmów i układów, więc nie obawiaj się kontaktu, może się dogadamy.

Mężczyzna

Baron73

Cichy Podglądacz
A ja sobie fantazjuje że moja żona jeździ na pokazy termomixa jest ubrana w spudniczke za kolana i na tym pokazie ukradkiem podlatują ją jakiś facet który jest na tym pokazie i brnie w to coraz bardziej a gdy udaje mu się włożyć rękę pod spudniczke to wyczuwa że cipka jest goła bo żona założyła majtki bez krocza a potem na koniec bzyka ja przy aucie gdy chce wracać do domu

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Postawię hipotezę, że cuckold to rodzaj relacji sado-maso.
Mąż i żona czerpią przyjemność z zachowań sadystycznych i masochistycznych jednocześnie.
Mąż z bycia upokarzanym ( masochizm) i jednocześnie z myśli, że żoną staje się " dziwką", bo go zdradza ( sadyzm).
Żona przyjemność z upokarzania męża ( sadyzm) i z poczucia, że jest "dziwką/ tą złą, niemoralną kobietą", bo zdradza męża ( masochizm).
Nie ma znaczenia, że formalnie mąż wie o zdradzie żony. Chodzi o fakt oddania się obcemu. Podczas ślubu przysięgała wierność tylko jemu w obecności świadków i przedstawiciela państwa, który to prawnie usankcjonował i którzy dali wiarę, że tak będzie.

Mężczyzna

Shimeon

Cichy Podglądacz
Postawię hipotezę, że cuckold to rodzaj relacji sado-maso.
Mąż i żona czerpią przyjemność z zachowań sadystycznych i masochistycznych jednocześnie.
Mąż z bycia upokarzanym ( masochizm) i jednocześnie z myśli, że żoną staje się " dziwką", bo go zdradza ( sadyzm).
Żona przyjemność z upokarzania męża ( sadyzm) i z poczucia, że jest "dziwką/ tą złą, niemoralną kobietą", bo zdradza męża ( masochizm).
Nie ma znaczenia, że formalnie mąż wie o zdradzie żony. Chodzi o fakt oddania się obcemu. Podczas ślubu przysięgała wierność tylko jemu w obecności świadków i przedstawiciela państwa, który to prawnie usankcjonował i którzy dali wiarę, że tak będzie.
Z całym szacunkiem ale sado-maso nie ma nic wspólnego z cuckold. Definicja sado maso nie zazębia się w ogóle z cuckoldem.

Są ludzie których jara to że ktoś posuwa im żonę/laskę, nie powiem jest to w jakimś stopniu ciekawy temat. Mnie np. Kręciły długi czas kobiety które miały łatkę łatwej, z dziwnymi historiami za plecami itd. To też nie jest żaden akt sado maso. Aczkolwiek sam temat cuckoldu jest dość ciekawy i uważam, że może dawać sporo nowych bodźców adrenaliny itd. Chociaż wolałbym Swing :)

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Ty też sprawy nie ułatwiasz...Ksywa Eve i te zgrabne nóżki 😉 Kto wie ..A może jesteś kobietą podającą się za faceta? 😁😉
Niejeden facet ma zgrabne nogi, wystarczy tylko ogolić, założyć pończochy, szpilki...😜😂
A udawać faceta?? Przecież faceci są fuj 🤣
Gdyby zdarzyło się, że jestem kobietą na bank byłbym lesbijką 😂

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Z całym szacunkiem ale sado-maso nie ma nic wspólnego z cuckold. Definicja sado maso nie zazębia się w ogóle z cuckoldem.

Są ludzie których jara to że ktoś posuwa im żonę/laskę, nie powiem jest to w jakimś stopniu ciekawy temat. Mnie np. Kręciły długi czas kobiety które miały łatkę łatwej, z dziwnymi historiami za plecami itd. To też nie jest żaden akt sado maso. Aczkolwiek sam temat cuckoldu jest dość ciekawy i uważam, że może dawać sporo nowych bodźców adrenaliny itd. Chociaż wolałbym Swing :)
Chodzi mi o to, że cuckold może mieć podłoże SM. Przedstawiłem możliwe, mniej lub bardziej świadome, motywacje wewnętrzne pary, która uczestniczy w takim akcie. Mi się wydają całkiem sensowne.
Nie jestem seksuologiem i nie znam badań na ten temat.
Mówię jako człowiek, który fantazjował o cuckoldzie i analizowałem, co mnie w tym podnieca.

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
....
Aczkolwiek sam temat cuckoldu jest dość ciekawy i uważam, że może dawać sporo nowych bodźców adrenaliny itd. Chociaż wolałbym Swing :)
W swingu jesteś aktywny, a nie bierny jak w cuckoldzie. Zachowujesz swoje poczucie męskości. Cuckold w pewnym sensie jest dla mnie autokastracją (bo robioną na własne życzenie) męskości.

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
...Mnie np. Kręciły długi czas kobiety które miały łatkę łatwej, z dziwnymi historiami za plecami itd. To też nie jest żaden akt sado maso.
Nie wiem co stało za twoimi wyborami tych kobiet. Dlaczego akurat one Cię kręciły?

Wyobrażam sobie sytuację, kiedy facet wybiera łatwe i chce wyładować na takiej swoją złość poprzez "zerżnięcie" takiej, czerpiąc z tego sadystyczną przyjemność doprowadzając ją nawet do granicy bólu.
One , z kolei, mogą np czerpać przyjemność z masochizmu, bo czują, że to kara za to, co robią, że są łatwe, co generalnie jest kulturowo uznawane za cechę negatywną u kobiet.

To tylko moja fantazja na ten temat. Bez urazy.

Mężczyzna

Shimeon

Cichy Podglądacz
Nie wiem co stało za twoimi wyborami tych kobiet. Dlaczego akurat one Cię kręciły?

Wyobrażam sobie sytuację, kiedy facet wybiera łatwe i chce wyładować na takiej swoją złość poprzez "zerżnięcie" takiej, czerpiąc z tego sadystyczną przyjemność doprowadzając ją nawet do granicy bólu.
One , z kolei, mogą np czerpać przyjemność z masochizmu, bo czują, że to kara za to, co robią, że są łatwe, co generalnie jest kulturowo uznawane za cechę negatywną u kobiet.

To tylko moja fantazja na ten temat. Bez urazy.
Każdy z nas ma swój kierunek/tok myślenia rozumowania. Aby spróbować w pełni zrozumieć innego człowieka, zachowanie, wybór itd. Należy wyjść poza swój schemat, kierunek, zdjąć przysłowiowe klapki z oczu.

Piszesz o cuckoldzie jako masochizm. Jeśli oboje partnerów tego chce, a mężczyznę kręci to jak ktoś inny posuwa mu kobietę to w tym momencie brakuje jakiegokolwiek czynnika SM. Wątpię w to że ludzie to robią wbrew swojej woli. Mnie kręciły łatwe łaski nie dlatego żeby je sponiewierać jak to napisales ale po prostu mnie to podniecało. Żadnego masochizmu w tym nie było, żadnego sponiewierania ani odgrywania się. Nie wiem dlaczego wszystko sprowadzasz do SM? To że laska jest jest łatwa czyt. Lubi sex oraz zmiany partnerów, przypadkowe przygody to jest negatywna cecha u kobiet? Jeśli sprawia jej to przyjemność to niech to robi dalej. To jest właśnie rozumowanie w naszym kraju. Zobacz jak wygląda świat sexu na zachodzie, nawet Czechy, Niemcy, Szwecja, Francja, ile jest swingers klubów, jakie ludzie mają podejście do sexu. Są wyzwoleni, jeśli coś sprawia im przyjemność to właśnie to robią. Ale w Polsce gdzie wychowanie w tak głębokiej wierzę katolickiej zrobiło z połowy społeczeństwa męczenników ludzie widzą problem w tym że ktoś odczuwa przyjemnosc z sexu. Ale żeby to zrozumieć trzeba wyjść po za właśne schematy i swój tok rozumowania.

Obejrzyj film o Rocco Sifredi na Netflixie. Porównaj Polskę dziś do włoch/Francji z lat 90. Nadal jesteśmy w sferze sexu bardzo bardzo wstrzemięźliwi, bogobojni i zamknięci. Tylko przez to w jakim systemie się wychowaliśmy, urodziliśmy i co przekazali nam nasi rodzice.

Mężczyzna

Matt123

Cichy Podglądacz
Każdy z nas ma swój kierunek/tok myślenia rozumowania. Aby spróbować w pełni zrozumieć innego człowieka, zachowanie, wybór itd. Należy wyjść poza swój schemat, kierunek, zdjąć przysłowiowe klapki z oczu.

Piszesz o cuckoldzie jako masochizm. Jeśli oboje partnerów tego chce, a mężczyznę kręci to jak ktoś inny posuwa mu kobietę to w tym momencie brakuje jakiegokolwiek czynnika SM. Wątpię w to że ludzie to robią wbrew swojej woli. Mnie kręciły łatwe łaski nie dlatego żeby je sponiewierać jak to napisales ale po prostu mnie to podniecało. Żadnego masochizmu w tym nie było, żadnego sponiewierania ani odgrywania się. Nie wiem dlaczego wszystko sprowadzasz do SM? To że laska jest jest łatwa czyt. Lubi sex oraz zmiany partnerów, przypadkowe przygody to jest negatywna cecha u kobiet? Jeśli sprawia jej to przyjemność to niech to robi dalej. To jest właśnie rozumowanie w naszym kraju. Zobacz jak wygląda świat sexu na zachodzie, nawet Czechy, Niemcy, Szwecja, Francja, ile jest swingers klubów, jakie ludzie mają podejście do sexu. Są wyzwoleni, jeśli coś sprawia im przyjemność to właśnie to robią. Ale w Polsce gdzie wychowanie w tak głębokiej wierzę katolickiej zrobiło z połowy społeczeństwa męczenników ludzie widzą problem w tym że ktoś odczuwa przyjemnosc z sexu. Ale żeby to zrozumieć trzeba wyjść po za właśne schematy i swój tok rozumowania.

Obejrzyj film o Rocco Sifredi na Netflixie. Porównaj Polskę dziś do włoch/Francji z lat 90. Nadal jesteśmy w sferze sexu bardzo bardzo wstrzemięźliwi, bogobojni i zamknięci. Tylko przez to w jakim systemie się wychowaliśmy, urodziliśmy i co przekazali nam nasi rodzice.
Hmmm…Największym problemem, jak i zrozumieniem go, ( zaakceptoowanie
m) Go .. wlanie będzie problem akceptacji jak i zrozumienia i zaakceptowanie tego problemu.. ??..

Mężczyzna

Shimeon

Cichy Podglądacz
Hmmm…Największym problemem, jak i zrozumieniem go, ( zaakceptoowanie
m) Go .. wlanie będzie problem akceptacji jak i zrozumienia i zaakceptowanie tego problemu.. ??..
Tu nie ma problemu. Jeśli ktoś chce uprawiać cuckold i jego partner się zgadza to nie ma żadnego problemu. Jeśli tak jak pisałem łaska jest łatwa, czyt. Lubi bardzo sex i nie sprawia tym nikomu krzywdy to nie ma tu żadnych negatywów. Trzeba wyjść z ram które nam wpajano od dawna i cieszyć się życiem tak aby nie krzywdzić innych.

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz

Chyba nie do końca zrozumiałeś moje słowa.
Chciałem Ci napisać, że motywy naszych zachowań są często nieświadome i w tym może kryć się SM.
Mnie np ciekawi dlaczego kobieta może chcieć bawić się w cuckold i czy są tego jakieś ukryte przyczyny. Męską perspektywę mogę łatwiej zrozumieć.
A zastanawiałes się dlaczego podniecały Cię łatwe laski? Chciałeś je tylko bzykać, czy się z którąś związać na stałe?
Niepotrzebnie zacietrzewiłes się w swojej wypowiedzi.
Tak, to co napisałem o tzw łatwych dziewczynach osadzone jest w naszym, polskim, katolickim kontekście kulturowym, bo tu żyję. Zakładam, może błędnie, że pisałeś o Polkach, z jakimi miałeś do czynienia, a więc kobietach wychowanych w naszej kulturze.