• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold, czyli zdrada kontrolowana. Co wy na to?

Mężczyzna

rool

Nowicjusz
W kwestii Cuckold, para powinna spełniać kilka zasad:
- Lojalność wobec partnera (seks to przygoda albo jak kto woli to sport, ale partner życiowy jest jeden i On jest najważniejszy)
- Komunikacja i w tym bezwarunkowa szczerość (jak nie będzie szczerej komunikacji, to potem występują problemy. A jak ktoś jest lojalny wobec partnera i kocha Go, to nie ma nic do ukrycia)
- Obustronne zaufanie (tu nie trzeba chyba wyjaśniać)
Jeżeli para, która myśli o Cuckold i ma zamiar wejść w ten świat, to niech najpierw zweryfikuje swoje partnerstwo o te czynniki które wymieniłem. Gdyż, z doświadczenia piszę, potem związek zaczyna się sypać. A odzyskać potem chociażby zaufanie, jest cholernie ciężko.

Mężczyzna

iLovePussy69

Podrywacz
Ja sobie wyobrażam że w racy każdy chce zerżnąć moją żonę ale tylko obchodzą się jej cudownym zapaszkiem ;) ale też wyobrażam sobie jak moja żona siedzi obok a inna kobieta obciąga mi do końca ale nie połyka tylko przekazuje moją spermę do ust mojej żony wypluwając spermę a żonka połyka ją ze smakiem ;)

Kobieta

Agnieszka2

Podrywacz
Ja sobie wyobrażam że w racy każdy chce zerżnąć moją żonę ale tylko obchodzą się jej cudownym zapaszkiem ;) ale też wyobrażam sobie jak moja żona siedzi obok a inna kobieta obciąga mi do końca ale nie połyka tylko przekazuje moją spermę do ust mojej żony wypluwając spermę a żonka połyka ją ze smakiem ;)
Bardzo mi się podoba