• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co poza lodem sprawia facetom przyjemność?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Mi przyjemność sprawia jak kobieta w niestandardowym miejscu pokaż kawałek odsłoniętego ciała, czy to piersi czy tyłeczka....

Mężczyzna

NaWesoło

Podrywacz
A ja lubię jak kobieta nieraz milczy. Kurwa jakie to potrafi być przyjemne gdy nikt ci nie pierdoli koło ucha w momencie gdy starasz się celebrować daną chwilę. Nieraz z informacją że mam iść do sklepu albo brać się za obiad można poczekać te dziesięć minut

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
gdy nikt ci nie pierdoli koło ucha w momencie gdy starasz się celebrować daną chwilę.
A nie lubisz np. dirty talks w wykonaniu kobiety? Ja bardzo lubię.
Nieraz z informacją że mam iść do sklepu albo brać się za obiad można poczekać te dziesięć minut
To może lepiej zadawać się z kobietą, która ma więcej wyczucia i mówi więcej przyjemnych rzeczy, a mniej o swoich wymaganiach wobec ciebie?

Mężczyzna

NaWesoło

Podrywacz
A nie lubisz np. dirty talks w wykonaniu kobiety? Ja bardzo lubię.

To może lepiej zadawać się z kobietą, która ma więcej wyczucia i mówi więcej przyjemnych rzeczy, a mniej o swoich wymaganiach wobec ciebie?
Po 12 latach razem to wierz mi że jak mnie wkurwi to podczas seksu śpiewam jej piosenki z reklam albo opowiadam kawały.
I tak szczerze to mam większą frajdę z naszych małych wojenek i przepychanek słownych niż z samego seksu. Seks można uprawiać z każdym ale mało kto potrafi mi podnieść ciśnienie jednocześnie nie wywołując złości. To coś jak szacunek i podziw dla wroga.