Brawa dla żonyPoza lodem lubię jak żona od czasu do czasu dobrze zrobi ręką![]()

Brawa dla żonyPoza lodem lubię jak żona od czasu do czasu dobrze zrobi ręką![]()
Zgadzam sie, jak z żoną tak dochodzimy to nie dość, ze ja dopycham na maxa to ona jeszcze dobija tyłek do mnie, coś pięknego!Wspólne dojście w pozycji od tylu , przy zalewaniu dopychając i ręka odchylać głowę za włosy trzymając![]()
Racja to coś pięknego i cholernie przyjemnegoZgadzam sie, jak z żoną tak dochodzimy to nie dość, ze ja dopycham na maxa to ona jeszcze dobija tyłek do mnie, coś pięknego!
Zgadzam się w 100 %Mineta i wylizanie dokładne wszystkich soczków.
Ja na dobry początek to bym z ogromną chęcią wylizał obie dziureczki puzniej palcówka i sex dopieroŚwietnie. Nie wiem czemu kobiety myślą, że my chcielibyśmy aby tylko one nam obciagaly. Ja np od jakiegoś czasu marzę, żeby zająć się koleżanka z pracy. Na pierwszym miejscu moich marzeń jest zrobienie jej porządnej minety, doprowadzenie jej językiem i spijanie wszystkich soczków. Potem chciałbym jej zrobić palcówkę, a dopiero na trzecim miejscu jest obciąganie/sex (nie mogę się zdecydować które bardziej).
Ciekaw jestem jak smakuje jej cipka. Jak na razie trochę jej w pracy pomagam i wspominam coraz częściej, że będzie musiała się odwdzięczyć. Ona pewnie myśli że będę chciał żeby mi possala. Nie mogę się doczekać jej reakcji jak dowie się, że w ramach wdzięczności ma mi dać wylizać sobie cipkę.Ja na dobry początek to bym z ogromną chęcią wylizał obie dziureczki puzniej palcówka i sex dopiero
Mmmmmmm zajebista sprawaCiekaw jestem jak smakuje jej cipka. Jak na razie trochę jej w pracy pomagam i wspominam coraz częściej, że będzie musiała się odwdzięczyć. Ona pewnie myśli że będę chciał żeby mi possala. Nie mogę się doczekać jej reakcji jak dowie się, że w ramach wdzięczności ma mi dać wylizać sobie cipkę.
Ale myślę, że Tobie pomógł w wyborzeZnałam takich, co poza lodemnie pogardzili zimnym piffkiem
i ligą mistrzów
Ciężki dla nich był to wybór...
![]()
I wtedy na stadion wpadam ja, cały na czarno z swoja kompanią i zaczyna sie ten wspaniały pokaz gaszenia szaleństwaAleż ja też bardzo lubię futbol i zamiast robić loda chętnie popatrzę na 22 przystojnych, dobrze zbudowanych, wysportowanych, rozgrzanych i skupionych na jednym celu mężczyzn....
I taaaaakkkk, napastnik jest blisko... trafia w światło bramki... iiiiiiiii GOOOLLLL ...
Co za emocje,co za radość na trybunach, stadion oszalał...
![]()
Wstrzymaj konie komandosie to dopiero pierwsza połowaI wtedy na stadion wpadam ja, cały na czarno z swoja kompanią i zaczyna sie ten wspaniały pokaz gaszenia szaleństwa
A najlepsze jest to, że jestem w temacie!!![]()
Ja prdlWstrzymaj konie komandosie to dopiero pierwsza połowa![]()