• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co poza lodem sprawia facetom przyjemność?

Mężczyzna

masturb.

Podrywacz
Świetnie. Nie wiem czemu kobiety myślą, że my chcielibyśmy aby tylko one nam obciagaly. Ja np od jakiegoś czasu marzę, żeby zająć się koleżanka z pracy. Na pierwszym miejscu moich marzeń jest zrobienie jej porządnej minety, doprowadzenie jej językiem i spijanie wszystkich soczków. Potem chciałbym jej zrobić palcówkę, a dopiero na trzecim miejscu jest obciąganie/sex (nie mogę się zdecydować które bardziej).

Mężczyzna

pawel87

Podrywacz
Świetnie. Nie wiem czemu kobiety myślą, że my chcielibyśmy aby tylko one nam obciagaly. Ja np od jakiegoś czasu marzę, żeby zająć się koleżanka z pracy. Na pierwszym miejscu moich marzeń jest zrobienie jej porządnej minety, doprowadzenie jej językiem i spijanie wszystkich soczków. Potem chciałbym jej zrobić palcówkę, a dopiero na trzecim miejscu jest obciąganie/sex (nie mogę się zdecydować które bardziej).
Ja na dobry początek to bym z ogromną chęcią wylizał obie dziureczki puzniej palcówka i sex dopiero

Mężczyzna

masturb.

Podrywacz
Ja na dobry początek to bym z ogromną chęcią wylizał obie dziureczki puzniej palcówka i sex dopiero
Ciekaw jestem jak smakuje jej cipka. Jak na razie trochę jej w pracy pomagam i wspominam coraz częściej, że będzie musiała się odwdzięczyć. Ona pewnie myśli że będę chciał żeby mi possala. Nie mogę się doczekać jej reakcji jak dowie się, że w ramach wdzięczności ma mi dać wylizać sobie cipkę.

Mężczyzna

pawel87

Podrywacz
Ciekaw jestem jak smakuje jej cipka. Jak na razie trochę jej w pracy pomagam i wspominam coraz częściej, że będzie musiała się odwdzięczyć. Ona pewnie myśli że będę chciał żeby mi possala. Nie mogę się doczekać jej reakcji jak dowie się, że w ramach wdzięczności ma mi dać wylizać sobie cipkę.
Mmmmmmm zajebista sprawa 😈

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Ależ ja też bardzo lubię futbol i zamiast robić loda chętnie popatrzę na 22 przystojnych, dobrze zbudowanych, wysportowanych, rozgrzanych i skupionych na jednym celu mężczyzn....
I taaaaakkkk, napastnik jest blisko... trafia w światło bramki... iiiiiiiii GOOOLLLL ...
Co za emocje,co za radość na trybunach, stadion oszalał...
😂😂😂

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ależ ja też bardzo lubię futbol i zamiast robić loda chętnie popatrzę na 22 przystojnych, dobrze zbudowanych, wysportowanych, rozgrzanych i skupionych na jednym celu mężczyzn....
I taaaaakkkk, napastnik jest blisko... trafia w światło bramki... iiiiiiiii GOOOLLLL ...
Co za emocje,co za radość na trybunach, stadion oszalał...
😂😂😂
I wtedy na stadion wpadam ja, cały na czarno z swoja kompanią i zaczyna sie ten wspaniały pokaz gaszenia szaleństwa😊:ROFLMAO:
A najlepsze jest to, że jestem w temacie!! :p

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Rimming. Mokry i chłodny język na anusku. Boskie wrażenia. W połączeniu z masturbacją dłonią niesamowite. I masaż prostaty. Cudne wrażenia gdy paluszek masuje orzeszek wewnątrz. Moja kochanka to uwielbia i za każdym razem takie pieszczoty mi sprawia. Panowie - to trzeba przeżyć. Ja jeszcze dostałem od niej mega wypasiony masażer prostaty za 300 złotych - masuje i ma funkcję podgrzewania. Na pilota. To mam używać w domu.