Kluczowy element. Im dłużej tym przyjemniej i bardziej orgazmicznie.Przeciąganie masturbacji
Kluczowy element. Im dłużej tym przyjemniej i bardziej orgazmicznie.Przeciąganie masturbacji
Wczoraj miałem jeden z najlepszych i najobfitszych orgazmów!Kluczowy element. Im dłużej tym przyjemniej i bardziej orgazmicznie.
Ja mam bardzo flirciarską i zaczepną naturę, więc doskonale wiem o co chodzi tutaj omsknie się ręka, tutaj spojrzenie, uśmiech, mrugnięcie, do tego komplement i tak na zmianę i czuć, jak atmosfera narasta do tego stopnia, że po powrocie do domu czeka już tylko szybki bieg do łóżkaNie wiem czy to można podciągnąć pod masturbację, ale ja lubię to napięcie i oczekiwanie na pieszczoty z żoną. Uwielbiam ją drażnić, robić drobne prezenty, zabrać do knajpy i mówić jej jaka jest piękna i jak bardzo mnie podnieca. Chodzę napalony jak nastolatek a gdy dojdzie do finału to, cytując Goose'a, są wielkie kule ognia. Taką masturbację uwielbiam.
Jezuu opisane idealnieJa lubię takie momenty u siebie:
1. Gdy zaczynam masturbację, to uczucie gdy łechtaczka powoli się powiększa.
2. To uczucie zanim łechtaczka się sama nawilży (na sucho, samym napletkiem łechtaczki)
3. Moment przed orgazmem, gdy czuję, że zaraz będzie.
4. No i oczywiście orgazm, bo czasem jest squirt
Otóż to, taka strategia nie zawsze jest łatwa do praktykowania ale też jest baaaaardzo satysfakcjonująca.Zatrzymać się przed wytryskiem chwilę odpocząć by powietrze zeszło o zacząć od nowa im dłużej tym przyjemniejszy końcowy spust
Mam długoletnią praktykę więc jakoś daje radęOtóż to, taka strategia nie zawsze jest łatwa do praktykowania ale też jest baaaaardzo satysfakcjonująca.
Właśnie stoję w stringach i rajstopach w których spuszczę sięRytuał przebierania w damskie ciuszki, zapach spermy, widok naprężonego kutaska obleczonego w rajstopy i mokrego od wytrysku, chwile tuż przez orgazmem kiedy wiesz, że nic już cię „nie uratuje” i za moment będzie tryskane
Bardzo fajna zabawa!Właśnie stoję w stringach i rajstopach w których spuszczę się
u mnie to samo, niestety już nieraz go uszkodziłem używając lewej dłoni. Prawa zdecydowanie lepiej wypada w tym.Inne pytanie - czy macie dużą różnicę między lewą i prawą ręką? Bo u mnie lewą ręką jest wielokrotnie gorzej
u mnie najlepiej wychodzi lewa - mam jakiś taki chwyt który jest super i można pięknie kontrolować ucisku mnie to samo, niestety już nieraz go uszkodziłem używając lewej dłoni. Prawa zdecydowanie lepiej wypada w tym.