• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co myśleliście o swoim partnerze, a okazało się nieprawdą?

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
Jasne, ja rozumiem, nie musi być Adonisem, nie musi być ideałem, jednak wciąż powinnaś go wyżej cenić a nie pisać, że nie był zbyt piękny i nie spodziewałaś się, że kogoś sobie znajdzie. Co liczba związków ma do tego tematu? Liczy się to jak traktujemy partnera/partnerkę, nie ważne czy było się raz, dwa czy 10 razy w związku
Ceni się kogoś za charakter, nie za wygląd. Szukasz do związku samych modelek?

Mężczyzna

6Fraglesso9

Cichy Podglądacz
Ceni się kogoś za charakter, nie za wygląd. Szukasz do związku samych modelek?
Oczywiście, że nie. Szukam kogoś z kim będzie można pogadać na różne tematy (niekoniecznie musimy się zgadzać ale jednak kulturalna rozmowa musi być), kogoś kto będzie wspierał. Jednak jak znajdę kogoś kto mi się spodoba to ta osoba będzie dla mnie ładniejsza od innych i nie zmienię zdania. Nie musi być modelką i od razu wyglądać 10/10, ma mi się podobać o być w moim typie

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Ty wyświadcz mi przysługę i nie odpisuj więcej na moje posty.
Zależy,
będziesz pisać, przeciwko rodzajowi męskiemu znowu to powiedzmy, że poczuję się osobiście urażony ;)
Twoja argumentacja była według mnie śmiechu warta, więc następnym razem ale przemyśl dwa razy co piszesz, albo proszę przygotuj takie odpowiedzi, które będą stanowiły jakiekolwiek wyzwanie

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
Ważne jest jedno i drugie :D
Ale czy ty wcześniej nie napisałaś, że jesteś tak zajebista, że zakładałaś, że Twój partner nie odejdzie? ;)
Nie bierz tak bardzo na poważnie wszystkiego co czytasz

Oczywiście, że nie. Szukam kogoś z kim będzie można pogadać na różne tematy (niekoniecznie musimy się zgadzać ale jednak kulturalna rozmowa musi być), kogoś kto będzie wspierał. Jednak jak znajdę kogoś kto mi się spodoba to ta osoba będzie dla mnie ładniejsza od innych i nie zmienię zdania. Nie musi być modelką i od razu wyglądać 10/10, ma mi się podobać o być w moim typie
i nagle spadnie na Ciebie taka przepaska na oczy i nikogo więcej nie zobaczysz, a ta Twoja wybranka będzie w stanie konkurować z modelkami victorias secret i nawet ją zapiszesz na casting, bo taka piękna.

Mężczyzna

6Fraglesso9

Cichy Podglądacz
i nagle spadnie na Ciebie taka przepaska na oczy i nikogo więcej nie zobaczysz, a ta Twoja wybranka będzie w stanie konkurować z modelkami victorias secret i nawet ją zapiszesz na casting, bo taka piękna.
Jaka przepaska? Czemu miałbym szukać innych dziewczyn skoro miałbym tę jedną? I czemu miałbym zapisywać ją na casting? Poznałem kilka modelek i tak szczerze to poza wyglądem (który i tak jest sztuczny i na żywo wyglądają gorzej) to zbytnio one nic nie mają, więc wolałbym aby moja partnerka obracała się w innym towarzystwie. Zresztą odchodzimy już od tematu, więc pozwolę sobie skończyć

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Pewnie racja :D Chociaż też pewnie wiesz, skąd się u mnie taka myśl wzięła ;) Pamiętaj, że w tekście każdy sam sobie dobiera ton wypowiedzi, szczególnie jeżeli danej osoby nie spotkaliśmy nigdy na żywo ;)
Myślę, że rozumiem o co Ci chodziło, na pewno zgodzę się z tym, że każdy aspekt jest ważny, zarówno charakter jak i wygląd i w żadnym związku nie może zabraknąć chociaż w jakimś stopniu jednego i drugiego. Oczywiście według naszych indywidualnych standardów :D

Kobieta

Nieśmiała

Cichy Podglądacz
Zależy,
będziesz pisać, przeciwko rodzajowi męskiemu znowu to powiedzmy, że poczuję się osobiście urażony ;)
Twoja argumentacja była według mnie śmiechu warta, więc następnym razem ale przemyśl dwa razy co piszesz, albo proszę przygotuj takie odpowiedzi, które będą stanowiły jakiekolwiek wyzwanie
Przepraszam Pana bardzo, jak widać trafiłam w czuły punkt :)

Kobieta

Nieśmiała

Cichy Podglądacz

A jak będzie chciał ją zdradzić to najpierw zorganizuje obrady okrągłego stołu i jej wyłoży dokładną argumentację dlaczego ona swoim zachowaniem do tego doprowadziła.

Mężczyzna

6Fraglesso9

Cichy Podglądacz
A jak będzie chciał ją zdradzić to najpierw zorganizuje obrady okrągłego stołu i jej wyłoży dokładną argumentację dlaczego ona swoim zachowaniem do tego doprowadziła.
Jak bardzo nie ogarniasz o co mi chodzi. Nie zdradzę, jak będzie mi nie pasowało to jej powiem co jest nie tak i będę próbował to zmienić, jak nie będzie się dało to zakończę związek. No chyba, że nie będę mógł byś szczery w związku i nie będę mógł się otworzyć to po prostu zakończę ten związek

Mężczyzna

sanitariusz

Nowicjusz
Myślałam, że mnie nie okłamuje i jest ze mną szczery. Okazało się, że wszyscy faceci są tacy sami. Kłamią i zdradzają. A najbardziej Ci, którzy mówią „ja nigdy nie kłamię”.
ah te kobiety wszystkie takie unikalne i wyjątkowe 😂 współczuję zdrady, ale brzmisz jak niezrozumiana 2.0

Wiesz no, zdrada to nie taki prosty temat, jesteś pewna, że byłaś odpowiednią partnerką? Dawałaś mu to co on potrzebował a nie to co ty myślałaś, że on chce?
zdrada to jest bardzo prosty temat, jak nie jesteś gotowy na związek to w niego nie wchodzisz - a jak coś nie kliknie, to rozmawiasz i kończysz relację. Nie ma w tym winy drugiej połówki i nie ma w związku (dla mnie) bardziej obrzydliwej rzeczy od zdrady

A do tematu: byliśmy przyjaciółmi przez wiele lat, nim weszliśmy w związek. To było zderzenie z rzeczywistością, bo wiele rzeczy, które myślałem o tej dziewczynie, okazało się nieprawdą. Na przykład, myślałem, że była super cnotką, a nigdy nie miałem tak niegrzecznej dziewczyny.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Przepraszam Pana bardzo, jak widać trafiłam w czuły punkt :)
- nie lubię generalizowania
- nie lubię pseudo-doświadczonych wypowiedzi osób, które nie przeżyły nawet 1/10 tego co ja
- nie lubię szykanowania całego rodzaju męskiego i wrzucania wszystkich do jednego worka
- nie lubię, gdy ktoś twierdzi, że jego racja jest zawsze na wierzchu
i pewnie mógłbym tak jeszcze trochę wymieniać, więc tak można powiedzieć, że trafiłaś w czuły punkt
Nie wiem co Ci się w życiu stało, ale współczuję, bo z tym podejściem, to będziesz miała smutne życie

Mężczyzna

sanitariusz

Nowicjusz
A czy to ważne ile miałam takich przypadków? Jeden mnie zdradzał. To wystarczy. Więcej już nie będę zdradzana, już nie ufam. I nie, nie było absolutnie żadnych sygnałów, było wręcz zbyt dobrze. Ale miałam intuicję i okazała się słuszna.
A inne przypadki - wiele randek z mężczyznami, którzy na portalach randkowych ogłaszają się jako single, a w rzeczywistości są w związkach lub żonaci.
znajdź sobie jakąś pasję, poznaj ludzi w naturalny sposób, to nie będziesz trafiać na żonatych krętaczy. Na portale randkowe wchodzi się po to, żeby się pieprzyć. Chciałbym wierzyć, że jest inaczej.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Chciałabym poruszyć temat, który może być dość trudny, ale jednocześnie ważny. Zdarza się, że w relacjach z partnerem tworzymy pewne wyobrażenia, które na początku wydają się prawdziwe, ale z czasem okazuje się, że były dalekie od rzeczywistości. Może to dotyczyć zarówno cech osobowościowych, jak i zachowań, które początkowo ukazywały się w inny sposób.
Mój pozwolił mi na początku wierzyć, że ma "chudego kutasa". Mężczyźni kłamią.

Mężczyzna

6Fraglesso9

Cichy Podglądacz
zdrada to jest bardzo prosty temat, jak nie jesteś gotowy na związek to w niego nie wchodzisz - a jak coś nie kliknie, to rozmawiasz i kończysz relację. Nie ma w tym winy drugiej połówki i nie ma w związku (dla mnie) bardziej obrzydliwej rzeczy od zdrady
Ja tutaj nigdzie nie piszę, że zdrada jest dobra ani jej nie popieram, chodzi o fakt, że facet nie był w stanie powiedzieć, że jest problem i coś mu nie pasuje. Czy powinien zdradzić? Oczywiście, że nie, jednak ja nie na tym się skupiam, skupiam się na tym, że facet nie był w stanie się wypowiedzieć odnośnie związku a ona uważała, że związek był idealny, skoro doszło do zdrady oznacza to, że jednak nie było idealne. Czy ten facet jest zjebem? Tak

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry