• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cipki: wolicie motylki czy bułeczki?

Mężczyzna

PiotrSt07

Erotoman
Na razie dołączę to, mam nadzieję, że jak ochłoniesz i popatrzysz na wszystko z dystansem, będzie można porozmawiać...
Czy teraz też mam coś z głową, bo jestem mężczyzną?
Czekam na komentarz wszystkich osób.....

Mężczyzna

PiotrSt07

Erotoman
Szanowna @KasiaZZ - Czytaj wypowiedź użytkownika @Shoot23 - Do spraw związanych ze zdrowiem szukajmy porad u specjalistów. Nasze wypowiedzi mogą cię denerwować, wkurzać i śmieszyć lub rozbawiać...

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
... też mam kompleks chciałbym mieć prostego a mój wyrósł na banana :/
Zadkladajac, ze nie jest to banan hiszpański, grecki, portugalski,, sycylijski, to nie masz czym się przejmować bo 5, 8 cm cm zawsze daje sie wyprostować i to juz za kilkanaście ojro, no chyba, ze jest więcej i sikasz metr od pisuaru....

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Nie pytałem, bo jednak miedzy Małyszem a bułeczką i motylkiem znajduje cholernie dużą różnicę.
Podeprzyj się innym argumentem.

🙂

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Jesli szyjke macicy wepchnisz pod serce, to jest bez różnicy czy to banan, czy tylko kawal prostego kut... a

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Aha...
A zatem jest to Twój subiektywny pogląd, bo ktoś inny ma prostego, żylastego, grubego i długiego na dobre 25 cm - przy naciąganiu do granic bólu. A Ty masz tylko banana.
Tja, a co powiesz na stwierdzenie: masz zajefajnego banana!?
Ok, banan patrzy zezem na mokra z podniecenia cipkę, ale, kuźwa w końcowym efekcie liczy się tylko jedno: tylko JEJ orgazm.
Prosty czy zakręcony, to nie robi różnicy. A jeśli już to tylko w Twojej głowie.
Skąd to wiem?
Ano wiem z jedynego miejsca, gdzie w towarzystwie nie mam miejsca dla spamerów i idiotów, z klubów swingersów. Tam ludzie się szanują.
Jeśli kiedyś wyśmiała Cie, z banana jakaś kretynka, to musisz wiedzieć, ze byla dosłowną kretynka. I wrzuć ja do kosza na śmieci. Dosłownie wrzuc, bo jest kutasem, obojetnie czy krzywym, czy prostym.
Poważnie.