Też mam:/Hej. Podobaja Wam sie cipeczki motylki czy buleczki ? Mam motylka. Wstydze sie go
Też mam:/Hej. Podobaja Wam sie cipeczki motylki czy buleczki ? Mam motylka. Wstydze sie go
a ja zaś uważam, że raczej nie ma czego się wstydzić w takim temacie, natura u każdego jest inna i wygląda inaczej, tak zwane bułeczki są fajne ale i motylki potrafią być seksowne zaś właścicielka jednego czy drugiego rodzaju też jest ważnaTeż mam:/
Ja uwielbiam każdą bez względu jak wygląda uwielbiam i jużTeż mam:/
Musi być cudowna z chęcią zobaczył bym ten skarbTeż mam:/ :
Dla kogo? @mrumru poproszę o definicję hasła.Dla stulejarzy obojętnie jaka
Nie wiem jak mrumru odpowie, ale chodzi o chłopaków, którzy tylko walą konia i każdy kawałek cipki ich podniecipoproszę o definicję hasła
Ja by dodal jeszcze, ze maja pryszczeNie wiem jak mrumru odpowie, ale chodzi o chłopaków, którzy tylko walą konia i każdy kawałek cipki ich podnieci
@retnu, to oczywiste jak słońce, ale patrzymy sobie po prostu (przynajmniej ja) dla wrażeń i przyjemności doznań seksualnych jakie można odczuć oglądając takie piękne walory.Jak dla mnie jest to bez różnicy, bo ważne jest tylko to co kryje się poza jej kroczem.
O! To, to.Nie wiem jak mrumru odpowie, ale chodzi o chłopaków, którzy tylko walą konia i każdy kawałek cipki ich podnieci
Jeżeli jest, to dla Ciebie aż Takimmm Problemem - to faktycznie - należałoby zacząć od, nazwijmy to "samoakceptacji" siebie samej i to na poziomie mentalno - empatycznym. Zanim podejmiesz, bardziej stanowcze kroki (sama, lub znajdziesz kogoś, kto będzie Ciebie wspierał") popatrz na program "Operacje plastyczne do poprawki"Ja mam motyka i męczy mnie to. Nie jest to jakiś straszny kompleks dla mnie. Bardziej problem z podjęciem decyzji. Moja starsza siostra ma bułeczkę i zazdroszczę jej. Ja dostaję infekcji ok. raz do roku chociaż bardzo dbam higienę. Ona nigdy nie miała infekcji. Ginekolog stwierdził że może być to skutek moich przerośniętych warg mniejszych. Wystające wargi to dla mnie wada, chciałabym zrobić sobie zabieg jednak nie jestem przekonana do niego. Z moimi wargami też nie czuję się jednak zdrowo. Porostu z jednej strony mówi się że to jest normalne a z drugiej że to wada powstała na skutek zapaleń. Męczy mnie to
Mądrego zawsze dobrze poczytać.Jeżeli jest, to dla Ciebie aż Takimmm Problemem - to faktycznie - należałoby zacząć od, nazwijmy to "samoakceptacji" siebie samej i to na poziomie mentalno - empatycznym. Zanim podejmiesz, bardziej stanowcze kroki (sama, lub znajdziesz kogoś, kto będzie Ciebie wspierał") popatrz na program "Operacje plastyczne do poprawki"
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Spust do cipki | Seks | 5 | |
M | Zalewanie cipki. | Fetysze i perwersje | 8 | |
Zdjęcie majtek z sokami z cipki | Seks fotki i filmy | 0 | ||
Lizanie mokrej cipki | Fetysze i perwersje | 5 | ||
Jaki jest tak naprawdę smak cipki zdrowej kobiety? | Seks | 35 |