• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ciamajda w łóżku – czy da się to jeszcze wyklepać?

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz
Zdarzyło się kiedyś, że skorpion chciał przedostać się na drugą stronę rzeki, ale nie wiedział jak to zrobić, więc zagaił do żaby, żeby ta wzięła go na plecy i przeskoczyła z nim na drugi brzeg. Żaba opierała się, mówiąc "Skorpion, co Ty, zwariowałeś? Jeśli wezmę Cię na plecy, od razu mnie zabijesz". Skorpion zaprotestował, argumentując logicznie, że jego celem jest przejście na drugą stronę i nie poradzi sobie bez żaby lub z martwą żabą. Było to na tyle logiczne wyjaśnienie, że żaba się zgodziła - wzięła skorpiona na plecy i wskoczyła do wody. Po chwili skorpion zabił żabę i oboje poszli na dno.

Nie chodzi o to czy skopion zachował się słusznie czy nie - to nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Zachował się tak, jak kazała mu jego natura i jestem zdania, że my wszyscy też mamy swoją naturę, zestaw cech i predyspozycji, które sprawiają, że możemy się naginać, ale w dłuższej perspektywie pozostaniemy niezmienni.

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
OK, ale ciamajda może być atrakcyjnym "ciachem"do konsumpcji
W sumie idea ciacha na tym właśnie polega
Nie ma tam nic głębszego, ale już sam widok ciacha wywołuje słinkę szału

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
W każdym razie wydaje mi się, że wyklepanie ciamajtowości u faceta jest możliwe, ale zależy od zaangażowania uczuciowego kobiety.
Znam kilka takich przypadków
Uprzedzam kontry, oczywiście nic na siłę. Poświęcenie tylko na miarę zaangażowania, żadnego cierpiętnictwa

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
@Nestor) ja tak już klepię mojego od ponad 20 lat z żadnym skutkiem 😂
Hm...no to masz co zaklepałaś:unsure:🤷‍♂️
Zgadzam się, mój post nie był do końca przemyślany - ułomny facet ze mnie jednak, ale to typowe u nas raczej;)
W tzw. sprawach uczuciowych
Dopiero niedawno okazało się jakie znaczenie ma seks dla kobiet. Kto się nie załapał ma pecha.
Podobnie jak powoli wypełza fascynacja penisem. Chociaż jeszcze skrywana;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
@Nestor) ja tak już klepię mojego od ponad 20 lat z żadnym skutkiem 😂
Dawaj go do nas, tak go sklepiemy na treningu i przegłodzimy na bagnach, że albo pójdzie jak żaba ze skorpionem na dno albo mu sie włączy instynkt przetrwania, bo jak stwierdzi był tak blisko od tego by mu Atropos nitkę ciachła. Różnie historycznie u innych działało, albo jeszcze wieksze wycofanie wywoływało, albo potwora budziliśmy, jak po pierwszym wybitym zębie w "Podziemnym kręgu", iskra w oczach i potem to juz nie ten sam człowiek. Jeszcze będziesz póżniej pisała na forum, ile można, już nie mogę... ;)