• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ciamajda w łóżku – czy da się to jeszcze wyklepać?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Wszystko zaczyna się od wzorców jakie mamy, więc jeśli syn widzi że jego Tata,jest kochającym mężem który sprawia że mama czuje się wspaniale i jest szczęśliwa,już w jakimś stopniu ukierunkowuje psychikę. A przecież namiętność zaczyna się w relacji między kobietą a mężczyzną. Jeżeli w łóżku brakuję umiejętności,to biorąc pod uwagę że oboje się kochają, można wspólnie pokonać problemy które nas dręczą,ale oczywiście wszystko wymaga czasu.
Więc jeśli chodzi o prawdziwa miłość to tak można praktycznie większość wyklepac i być szczęśliwym.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Namiętność w moim rozumieniu jest wywołana pożądaniem. Brak namiętności to brak seksualności i zmysłowości, tego nie da się nauczyć. Co do pewności siebie to myślę, że dla faceta jest istotne zachowanie kobiety i ona jest w stanie mu tego dodać.

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Namiętność w moim rozumieniu jest wywołana pożądaniem. Brak namiętności to brak seksualności i zmysłowości, tego nie da się nauczyć. Co do pewności siebie to myślę, że dla faceta jest istotne zachowanie kobiety i ona jest w stanie mu tego dodać.
A, że One tego nie robią (bo takie mają zasady) to potencjalnie fajne pary się mijają, tylko dla zasad;):LOL:
W temacie; takie mnożenie ciamajd w pewnym sensie:p (które tak naprawdę nimi nie są)

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Tak na poważnie. W kobiecie można rozbudzić namiętność, jeżeli taką nie jest
W przypadku faceta, jeżeli tego nie ma w genach, to już nie będzie miał.
To taki program biologiczny i już🤷‍♂️
Zeby być konsekwentnym w swoich wywodach kobiecą zmysłowość można rozbudzić.
W przypadku faceta można obudzić to co w nim jest "gotowe", ale z różnych powodów uśpione lub schowane

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

banita.

Erotoman
Uzupełniam, żeby nie kluczyć, to Homo erectus biegał za nią, a nie ona za nim
I to by było na tyle;):cool:
Owszem, to z wolna ulega zmianie (ewolucja:LOL:)

Kobieta

Aya

Podrywacz
Sprawa z gatunku ciężkich xd namiętność, to jest to, co w łóżku najważniejsze. Jak tego nie ma, to raczej nie będzie. Po mężczyznach to widać czy ma to czy tego nie ma 🤷🏼‍♀️

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Sprawa z gatunku ciężkich xd namiętność, to jest to, co w łóżku najważniejsze. Jak tego nie ma, to raczej nie będzie. Po mężczyznach to widać czy ma to czy tego nie ma 🤷🏼‍♀️
W oczach to mają zapisane? A może gdzie indziej?:unsure::)
A może kobieta to prostu czuje;)

Mężczyzna

Przemek77

Nowicjusz
Cholera napisałem pełną złośliwości, traumatycznych wspomnień z dzieciństwa, doświadczeń z własnego życia odpowiedź do posta @Sex&Orgasm - no ale oczywiście kochana administracja cofnęła z przyczyn bliżej mi nieznanych :)

Chodzi pokrótce o to, że z tymi wzorcami coś jest na rzeczy.
Mama wyszła za ojca, bo ten jej zagroził, że jak nie - to on ze sobą skończy. Przez lata nie widziałem u nich żadnej oznaki czułości, spali osobno i tak dalej. Obiecałem sobie - jak już poznałem prawdę - że u mnie tak nie będzie.
No i tak nie było, jasna cholera. 20 lat dwie wymienne pozycje seksualne pod kołdrą i po ciemku, każda sugestia urozmaiceń, rozrzerzenia "repertuaru" była torpedowana. Nie, bo to obrzydliwe, nie, bo dzieci wejdą do pokoju, nie bo to, nie bo tamto. Dałem spokój z próbami.
Wybaczcie ten chwilowy masochizm :)

Mężczyzna

banita.

Erotoman
W spojrzeniu jest coś takiego 🔥
Kurcze, wrażenie jakby paraliżu chwilowego i chęć, żeby to trwało i trwało...
Tak jest u mnie:p
I jakby zanurzanie się w ciepłej studni😊
Dotyczy wzajemnego spojrzenia i dłuższego kontaktu wzrokowego. U faceta to jak wzięcie w posiadanie:LOL:
Połączone ze spojrzeniem na usta i twarz dziewczyny (reszta potem, dyskretnie, ale tak żeby widziała;))
Zeby byc w temacie - można to odnieść do łóżka

Ostatnia edycja:
Kobieta

Blackswan

Podrywacz
W oczach to mają zapisane? A może gdzie indziej?:unsure::)
A może kobieta to prostu czuje;)
Zdecydowanie to się czuje czy ktoś Ciebie pożąda i to widać właśnie już chociażby w spojrzeniu. Jak uprawiasz z kimś seks i on w trakcie w ogóle Cię nie dotyka, nie patrzy na Ciebie, nie całuje to trochę jakby wykorzystał Twoje ciało jako narzędzie do sprawienia sobie samemu przyjemności.
No ale do tanga trzeba dwojga.

Kiedyś się spotykałam z takim chłopakiem i dobrze się zapowiadało, bo dobrze się całował ale ogólnie był bardzo flegmatyczny. I tak się zabierał do sprawy, że się nie dobrał w końcu, bo mi się cierpliwość skończyła :confused:

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Zdecydowanie to się czuje czy ktoś Ciebie pożąda i to widać właśnie już chociażby w spojrzeniu. Jak uprawiasz z kimś seks i on w trakcie w ogóle Cię nie dotyka, nie patrzy na Ciebie, nie całuje to trochę jakby wykorzystał Twoje ciało jako narzędzie do sprawienia sobie samemu przyjemności.
No ale do tanga trzeba dwojga.

Kiedyś się spotykałam z takim chłopakiem i dobrze się zapowiadało, bo dobrze się całował ale ogólnie był bardzo flegmatyczny. I tak się zabierał do sprawy, że się nie dobrał w końcu, bo mi się cierpliwość skończyła :confused:
To fajnie, jeżeli większość kobiet ma takie podejście, to nie jest tak żle;):)

Ostatnia edycja:
Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel