D
dessi1979
Guest
To na pewno.Bo słono za to płace. Nie tylko finansowo .
To na pewno.Bo słono za to płace. Nie tylko finansowo .
To zacznij tą umieszczoną na szyi, albo źle skończysz.Zdrowy rozsądek??? Mnie to podnieca i jak czytałaś to wiesz że przy niej raczej tą niższa głową myślę.
*Pokaże.No kobiety to mają jednak dobrze, trochę tyłeczka pokarze
Nie zaden "findom" tylko FEMDOM.Skrot od Female Domination czyli domionacja kobiet.Placenie za rzekomy femdom nie ma niczego wspolnego z tym fetyszem.Po prostu facetka Cie wykorzystuje finansowo a Ty zamiast poszukac sobie prawdziwie lubiacej ten sport kobiety dajesz sie golic z kasy.Nie czujesz sie dziwnie w tym ukladzie, nie czujesz sam ze jej chodzi tylko o kase a nie o to w jakim celu sie spotykacie?Dziwi mnie to baaardzo.Przeciez to sie rzuca w oczy.Mozesz ja sprawdzic.Zaproponuj ze od teraz bedziecie robic to samo ale bez placenia jej.Zobaczysz co powie....A to że ja płacę za możliwość całowania i masowania stóp to też findom?
No wlasnie.Ona go oszukuje finansowo.Jak mozna takich rzeczy nie zauwazyc ze ona cie po prostu okrada z pieniedzy i innych rzezcy, uzywajac pretekstu Twojego fetysza.Mozesz jan sprawdzic w bardzo latwy sposob.Sprawdzic o co jej tak naprawde chodzi.Powiedz jej ze od dzis robicie to samo ale ona Tobie placi.Druga wersja: robicie to samo tylko bez spraw finansowych na zasadzie obopolnej przyjemnosci.Jezeli wtedy nie zrozumiesz, to juz nigdy niczego nie zrozumiesz i bedziesz musial mieszkac pod mostem.To zacznij tą umieszczoną na szyi, albo źle skończysz.
Upadek męskości (-‸ლ)Zrozumiałam z tekstu, że płacenie za ubliżanie
W tym przypadku męskość się podnosiUpadek męskości (-‸ლ)
W przypadku @kolarz123 na 100%W tym przypadku męskość się podnosi
Z tego co czytałam to nawet gdzieś nad poziomy wylataW przypadku @kolarz123 na 100%
Wiesz że w łatwy sposób wyciągnąć tak $ . Mogło być tak, że "waliłeś" do chłopa który użył modulatora głosu w dzisiejszych czasach to nie problem xD.Nie zaprzeczę Strasznie dużo się masturbowałem podczas słuchania wyzwisk i robieniu przelewów
Lubię przelewy dostawać (z resztą to jak każdy)robieniu przelewów
Wiem, kiedyś dawałem się nabrać, ale teraz jestem zbyt doświadczonym zawodnikiemWiesz że w łatwy sposób wyciągnąć tak $ . Mogło być tak, że "waliłeś" do chłopa który użył modulatora głosu w dzisiejszych czasach to nie problem xD.
Chyba że nagrała video to co innego .
Tak czy tak jak dla mnie to pojebane