Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Zależy co kto ma na myśli ciszę.
Nie chodzi o dzikie wrzaski czy jęki, ale jeśli podczas seksu slysze o czym rozmawiają ludzie za oknem albo bzyczenie muchy w innym pokoju to znak, że jest coś nie tak.
Ja tak. Uwielbiam to. W ogóle z tym całowaniem w usta jest tak, że czasem to robimy, ale często zapominamy, bo tak jesteśmy zaaferowani innymi częściami ciała. I wtedy nie twierdzimy, że seks się nie liczył
Całowanie w czasie seksu poniekąd "zamyka" obwód. Dla mnie najlepszy seks jest wtedy, gdy mam ochotę go całować a on mnie. Do tego patrzenie w oczy i uśmiechanie się do siebie, to już wogóle pełen orgazm dla mózgu
Całowanie w czasie seksu poniekąd "zamyka" obwód. Dla mnie najlepszy seks jest wtedy, gdy mam ochotę go całować a on mnie. Do tego patrzenie w oczy i uśmiechanie się do siebie, to już wogóle pełen orgazm dla mózgu
Hmmm, to zależy od sytuacji.
Jest seks gdy jest waniliowo, z pocałunkami, pieszczotami... Ale jest też seks, gdy o pocałunkach nie ma mowy, dziki gwałtowny seks, czasem brutalny, w obie strony... Różnie bywa.
Hmmm, to zależy od sytuacji.
Jest seks gdy jest waniliowo, z pocałunkami, pieszczotami... Ale jest też seks, gdy o pocałunkach nie ma mowy, dziki gwałtowny seks, czasem brutalny, w obie strony... Różnie bywa.
I tak i nie.
Podczas ostrego seksu też można się całować. Facet chwyta kobiete za szyję, czy twarz i całuję tak, że nie może złapać tchu. Dziko, gwałtownie i bardzo głęboko.
I tak i nie.
Podczas ostrego seksu też można się całować. Facet chwyta kobiete za szyję, czy twarz i całuję tak, że nie może złapać tchu. Dziko, gwałtownie i bardzo głęboko.
I tak i nie.
Zgodność w 100%
Każda forma i miejsce pocałunków w trakcie seksu są wręcz obowiązkowe. Subtelny początek nie wyklucza dzikich wgryzień w trakcie. Najbardziej lubię pocałunki po których zostają siniaki. Ból w miejscu ugryzień jeszcze długo przypomina mi jak bardzo się zapomnieliśmy.
Cudownie jest gdy para akceptuje swoje smaki i nie ma oporów przed pocałunkami. Z dziką satysfakcją całuję mojego faceta tuż po tym jak spuści się w moje usta. Uwielbiam patrzeć mu w oczy kiedy przelewam spermę na jego język.
Gdzieś tam w trakcie może mnie posuwać szybciej lub wolniej ale tak na prawdę to pocałunki odzwierciedlają intymność która jest w naszych głowach.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.