• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Całowanie w czasie seksu

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
Najbardziej lubię pocałunki po których zostają siniaki. Ból w miejscu ugryzień jeszcze długo przypomina mi jak bardzo się zapomnieliśmy.
Będąc w związku to super, ale przy zdradzie tu już lepiej nie, by się nie wydało 😏😁🤣
Z dziką satysfakcją całuję mojego faceta tuż po tym jak spuści się w moje usta. Uwielbiam patrzeć mu w oczy kiedy przelewam spermę na jego język.
Weź 😔 Jak ja już dawno tak się nie bawiłem. A niestety żona nie lubi smaku spermy.
tak na prawdę to pocałunki odzwierciedlają intymność która jest w naszych głowach.
Świetnie słowa 👍😘

Kobieta

niuniusia

Cichy Podglądacz
Pytanie otwarte do Pań i Panów. Czy w czasie seksu całujecie się?
Na filmach często widać, że nie ma ani jednego pocałunku (w końcu nie o to chodzi w głównym wątku "fabuły").
Pytanie jak podchodzicie do tego tematu w przypadku związku, FwB, a jak w przypadku ONS?
Nie wyobrażam sobie seksu bez całowania, bez tej namiętności

Mężczyzna

DruhBoruch

Seks Praktykant
W dzisiejszych czasach port PS2 jest tak przestarzały, że chyba mało kto pamięta do czego służył.
Wracając do tematu - uwielbiam jak podczas pozycji na jeźdźca moja kobieta kładzie się na mnie i zaczynamy się całować nie przerywając penetracji. Mega podniecające.

Mężczyzna

Bank Spermy

Cichy Podglądacz
W dzisiejszych czasach port PS2 jest tak przestarzały, że chyba mało kto pamięta do czego służył.
Zgadza się, jednak Ty i ja pamiętamy. 😁😉
Wracając do tematu - uwielbiam jak podczas pozycji na jeźdźca moja kobieta kładzie się na mnie i zaczynamy się całować nie przerywając penetracji. Mega podniecające.
Potwierdzam! Nawet podczas fellatio znajdzie się przerwa na namiętny pocałunek. 😎😈

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Całowanie podczas seksu mnie dodatkowo odpala i podkręca.
Czy to czuły i romantyczny pocałunek w trakcie wolniejszego seksu gdzie skupiamy się na sobie i naszych emocjach, całujemy, pieścimy i patrzymy sobie w oczy, czy też namiętny w trakcie ostrzejszego gdzie przypadkiem można i sobie wargę nadgryźć, a języki oplatają się jak szalone.
Pocałunek wyraża wiele, spaja i podnieca. Bez niego nie wyobrażam sobie dobrego seksu. A skoro seks ma nie być dobry to lepsza masturbacja ;)

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Też się zgadzam. Całowanie podczas seksu jest obowiązkowe. W sumie lubię to do tego stopnia, że parę razy mi zwrócono uwagę, żebym się aż tak nie przyklejał 😂 Generalnie przy całowaniu, szczególnie w czasie gry wstępnej lubię mieć kontakt ciało - ciało. Uważam, że dotyk w każdej postaci jest stymulujący, więc nie tylko usta usta, język język, ale też każdy możliwy zakamarek ciała i wcale niekoniecznie mówię tu o otworach 😂

Kobieta

Guilty Pleasure

Seks Praktykant
Na początku gry wstępnej, od pocałunków wolę dotyk rąk i ust na całym ciele. Dopiero gdy jestem maksymalnie podniecona i rozgrzana do czerwoności, to namiętne całowanie nakręca mnie jeszcze bardziej.
Wczoraj już od rana czułam, że dopada mnie przeziębienie, wieczorem, w trakcie upojnych chwil mówię więc: - nie całuj mnie, bo się zarazisz.
W odpowiedzi usłyszałam: - super! Marzy mi się zwolnienie lekarskie!

C

col.Greg

Guest
Na początku gry wstępnej, od pocałunków wolę dotyk rąk i ust na całym ciele. Dopiero gdy jestem maksymalnie podniecona i rozgrzana do czerwoności, to namiętne całowanie nakręca mnie jeszcze bardziej.
Wczoraj już od rana czułam, że dopada mnie przeziębienie, wieczorem, w trakcie upojnych chwil mówię więc: - nie całuj mnie, bo się zarazisz.
W odpowiedzi usłyszałam: - super! Marzy mi się zwolnienie lekarskie!
Nastrói- super:devilish::LOL: