Nie biorę narko. Nie potrzebuję ich do absolutnie niczego.Ja pierdole.... Jak wszyscy raptem się zgadzają co do jednego
To takie słodkie że as mdli
Ej... A jak to się ma do tematu sexu po narkotykach? Też się wtedy całujecie i czujecie to samo co bez używek?
Ja też. A co co piszą że sex jest lepszy po narko... No cóż widocznie tego potrzebują.Nie biorę narko. Nie potrzebuję ich do absolutnie niczego.
Podziel się Twoimi doznaniamiJa też. A co co piszą że sex jest lepszy po narko... No cóż widocznie tego potrzebują.
Ja doznałem, bez takich używek, podniecen takich, że im po używkach by włos się jeżył.
Ale ok, nie na temat.
Twoja kochanka jest szczęściarą...Uwielbiam się całować!!!!! Przed, w trakcie i po fakcie!!! Uwielbiam po sexie moja ukochaną całować jeszcze długo i namiętnie! Okazywać jej że nie jest tylko przedmiotem (jak cześć kobiet na tym forum) ale kochanką taką, ze świata poza nią nie widzę!
Pewnie kiedyś się dowieszPodziel się Twoimi doznaniami![]()
Prędzej to ja nim jestem, że ona chce być ze mną. I że oddała mi druga połowę swojego łóżkaTwoja kochanka jest szczęściarą...
Oczywiście dlaczego nie! To sama natura piękno i podniecenieCiekawe czy całujecie Panie po lodziku![]()
Zgadzam się 100 % niemożliwe, nie akceptowalneZależy co kto ma na myśli ciszę.
Nie chodzi o dzikie wrzaski czy jęki, ale jeśli podczas seksu slysze o czym rozmawiają ludzie za oknem albo bzyczenie muchy w innym pokoju to znak, że jest coś nie tak.
Ja również uwielbiam bardzo mnie to Podnieca....Uwielbiam się całować podczas sexu ale muszę stwierdzić że mój mąż troszkę mniej![]()
To co wczoraj z nią doświadczyłem.... Hmmm .. nie ma słów by opisać te niebiańskie uniesieniaPodziel się Twoimi doznaniami
Twoja kochanka jest szczęściarą...
Całuje,żonę po lodziku.Ciekawe czy całujecie Panie po lodziku![]()
Wow. Wszystko co ubóstwiam. Całowanie, lizanie, zabawa śliną i to bawienie się języczkiem. MrrrUwielbiam. Całowanie, lizanie, ssanie języka, wymienianie się śliną. Najlepiej jak dochodzę jęcząc mu w usta
Moja to szczególnie po gdy ma usta pełne spermyLubię dawać całusy swojej żonie w przerwie między robieniem mi loda.