• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brutal vs. Romantyk

T

tenson

Guest
No tak, a potem jakies prokuratury, oskarzenia o pobicia i takie tam drobnostki :p

D

DZIEWICA

Guest
Oj tak uwielbiam być przyciskana do ściany i tracić oddech, aż się rozmarzyłam ;)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Ja wole w lozku brutala (ale w ustalonych rzeczach) ;) Na pewno nie lubie duszenia :) Ale uwielbiam mocne klapsy z zamachnieciem sie reka, szarpanie za wlosy, dostac z liscia, mowienie do mnie brzydko, ostre dymanie i plucie mi do buzi ;)

Skorpion

Erotoman
Jakieś trójkąciki Ci chodzą po głowie? Jeden romantyk i jeden brutal?

A tak naprawdę, to najlepiej wszystkiego po trochu i cytując klasyka: "znaj proporcjum Mocium Panie".

Kobieta

Aisog01

Erotoman
No to tak: Pierwszy temat, jaki tworzę na tym forum... z tego co patrzyłam, to chyba jeszcze takiego nie było...

Pytanie moje do kobiet:
Jaki typ faceta wolicie? Brutalnego (choć do granic), który lubi czasem powiedzieć wam coś nieprzyzwoitego, mocniej złapać czy "konkretniej" pieścić....
A może wolicie typowego romantyka, wrażliwego, delikatnego, który obchodzi się z Wami jak z księżniczkami i traktuje jak przysłowiowe oczko w głowie?
A może pół na pół?

Pytanie do facetów jest proste... Jacy WY jesteście? Który z tych dwóch typów faceta lepiej Was opisuje?

Piszcie, ja swoje zdanie napiszę,jak temat się troszkę rozwinie... ;)
Nie wiem którego bym wolała 🤷‍♀️

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Widzę stary temat odkopany to i ja coś napiszę. Zawsze kobiety traktowałem jako tą delikatniejszą część naszej populacji, więc raczej wpisuję się w postać romantyka (aczkolwiek moja żona by się uśmiała z takiego określenia). Aczkolwiek jeśli o sprawy łóżkowe staram się być delikatny i moim związku sprawdza się to w stu procentach. Być może jeszcze się to zmieni jeśli żona będzie chciała mocniejszych doznań, ciągle eksperymenujemy i dochodzą nowe zabawki i sytuacje.

C

col. Greg

Guest
widzisz aga, dzisiejszy dzień mamy pod znakiem głowy, moje na wierzchu/nie to co myślisz/

C

col. Greg

Guest
cholernie śmieszne, prosektorium, cmentarz i te sprawy, nol i prosze mistrzyni skojarzeń.