C
col. Greg
Guest
skrajny przypadek ma miejsce w prosektorium
ależ ja przecież nic nie mówię, rozbawiło mnie tylko to co napisałeświdzisz aga, dzisiejszy dzień mamy pod znakiem głowy, moje na wierzchu/nie to co myślisz/
raczej skojarzeń pod hasłem seks i ekstremum w prosektorium - to już wyższa technologiacholernie śmieszne, prosektorium, cmentarz i te sprawy, nol i prosze mistrzyni skojarzeń.
Bzdury piszesz, dlatego nie będę wchodzić w dyskusję. Głupota jest taka zniechęcająca.Ja mam taką obserwacje ale Panie poprawcie mnie jeśli się mylę. Za dnia romantyk, przy grze wstępnej romantyczny brutal a w seksie to już bliżej brutala. Wiele czynników też ma na to wpływ. Owulacja, nastrój i tak prosta rzecz jak upłynął dzień.
Dlaczego głupoty? Wyraził swoje zdanie, a z tymi wieloma czynnikami mającymi wpływ na stopień ochoty na seks i jego charakter to przecież najprawdziwsza prawda.Bzdury piszesz, dlatego nie będę wchodzić w dyskusję. Głupota jest taka zniechęcająca.
@zielony na prezydentaJa mam taką obserwacje ale Panie poprawcie mnie jeśli się mylę. Za dnia romantyk, przy grze wstępnej romantyczny brutal a w seksie to już bliżej brutala. Wiele czynników też ma na to wpływ. Owulacja, nastrój i tak prosta rzecz jak upłynął dzień.
Pewnie ile osób zapytasz tyle będzie rozwinieć określenia brutal. To tak jak z gustem każdy ma swój@zielony na prezydenta
Co do „za dnia” dodałabym - romantyk, gentelmen, ale taki który sam umie podjąć decyzję i wyjść z inicjatywą. Nie ma nic bardziej obniżającego libido jak „ciągnięcie mężczyzny przez życie”.
Przy grze wstępnej - romantyczny brutal - kiedy umie przysunąć do ściany, ale być też delikatny w dotyku
O ostatniej części nie będę pisać chociaż oczywiście są kobiety, które lubią „waniliowy seks”, a są takie, które lubią trochę cayenne
P.S. Najpierw niech ktoś sprecyzuje słowo brutal, bo mam wrażenie, że są różne opinie na ten temat
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Brutal | Ogłoszenia | 1 |