raczej skojarzeń pod hasłem seks i ekstremum w prosektorium - to już wyższa technologiacholernie śmieszne, prosektorium, cmentarz i te sprawy, nol i prosze mistrzyni skojarzeń.
raczej skojarzeń pod hasłem seks i ekstremum w prosektorium - to już wyższa technologiacholernie śmieszne, prosektorium, cmentarz i te sprawy, nol i prosze mistrzyni skojarzeń.
Bzdury piszesz, dlatego nie będę wchodzić w dyskusję. Głupota jest taka zniechęcająca.Ja mam taką obserwacje ale Panie poprawcie mnie jeśli się mylę. Za dnia romantyk, przy grze wstępnej romantyczny brutal a w seksie to już bliżej brutala. Wiele czynników też ma na to wpływ. Owulacja, nastrój i tak prosta rzecz jak upłynął dzień.
Dlaczego głupoty? Wyraził swoje zdanie, a z tymi wieloma czynnikami mającymi wpływ na stopień ochoty na seks i jego charakter to przecież najprawdziwsza prawda.Bzdury piszesz, dlatego nie będę wchodzić w dyskusję. Głupota jest taka zniechęcająca.
@zielony na prezydentaJa mam taką obserwacje ale Panie poprawcie mnie jeśli się mylę. Za dnia romantyk, przy grze wstępnej romantyczny brutal a w seksie to już bliżej brutala. Wiele czynników też ma na to wpływ. Owulacja, nastrój i tak prosta rzecz jak upłynął dzień.
Pewnie ile osób zapytasz tyle będzie rozwinieć określenia brutal. To tak jak z gustem każdy ma swój@zielony na prezydenta
Co do „za dnia” dodałabym - romantyk, gentelmen, ale taki który sam umie podjąć decyzję i wyjść z inicjatywą. Nie ma nic bardziej obniżającego libido jak „ciągnięcie mężczyzny przez życie”.
Przy grze wstępnej - romantyczny brutal - kiedy umie przysunąć do ściany, ale być też delikatny w dotyku
O ostatniej części nie będę pisać chociaż oczywiście są kobiety, które lubią „waniliowy seks”, a są takie, które lubią trochę cayenne
P.S. Najpierw niech ktoś sprecyzuje słowo brutal, bo mam wrażenie, że są różne opinie na ten temat
Cham wyprzedził mnie. Dobry perfum. Tak powiem, klasyg.Brutal ma nawet swoją cenę: https://allegro.pl/oferta/brutal-wo...VzpbOHN3Cm--5RR_95DQz3v2sePQ1cdEaAmO7EALw_wcB
I weź tu bądź schematyczna, kiedy każdy ruch może być czymś nowym.Rozkmina nie do rozstrzygnięcia, gdyż wg mnie ni huku nie da się zdecydowanie opowiedzieć za jedną opcją. Zbyt wiele zmiennych i całe szczęście bo gdyby było inaczej i gdyby tak podążać jednym schematem, to długo radochy by z tego wszystkiego nie było, a wręcz tylko gwarantowana śmierć z nudów
No i tu właśnie dochodzimy do sedna. Przytaczam Twoją wypowiedź, ale nie kieruję tego tylko do Ciebie.Jeżeli miałbym być kobietą i wybrać pomiędzy brutalem a romantykiem to ani codziennego łomotu, ani codziennych pieśni na mój temat nie mógłbym znieść...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Brutal | Ogłoszenia | 1 |