To wydaje się najlepsza opcjaA można być brutalnym romantykiem?
![]()

To wydaje się najlepsza opcjaA można być brutalnym romantykiem?
![]()
Wyobraź sobie że Twój facet na urlopie 5 raz z rzędu budzi cię o 3 w nocy,żeby zabrać cię na plażę i podziwiać z tobą wschód słońca.To wydaje się najlepsza opcja![]()
Teraz ja byłabym brutalnaWyobraź sobie że Twój facet na urlopie 5 raz z rzędu budzi cię o 3 w nocy,żeby zabrać cię na plażę i podziwiać z tobą wschód słońca.
No brutal jak ...uj , ale za to jaki romantyczny.
![]()
Ważne aby było w tym coś z romantyzmu.Teraz ja byłabym brutalna![]()
Będę go okładać czerwoną różąWażne aby było w tym coś z romantyzmu.
![]()
No pięknie, to taki romantyzm z 365 dni?Będę go okładać czerwoną różą![]()
Są. To chyba dość częste przypadki?Chcę umiarkowanego romantyka w życiu i brutala w łóżku. Są tacy w ogóle?
Jakoś nie trafiam na takich.Są. To chyba dość częste przypadki?
No to masz tu, chyba że masz wygórowane oczekiwania co do brutalnościJakoś nie trafiam na takich.
To zaproś mnie na randkęNo to masz tu, chyba że masz wygórowane oczekiwania co do brutalności![]()
Są, tylko kwestia tego jak konkretnie podejdziesz do definicji romantyka, bo o brutala zawsze jakoś łatwiejChcę umiarkowanego romantyka w życiu i brutala w łóżku. Są tacy w ogóle?
Z tą brutalnością w łóżku też trzeba doprecyzować. Dla niektórych głębokie gardło to brutalność ..Są, tylko kwestia tego jak konkretnie podejdziesz do definicji romantyka, bo o brutala zawsze jakoś łatwiej
Jeśli chodzi o tego co obchodzą go moje, nawet najbardziej pochrzanione, emocje, tego co zwraca uwagę na potrzeby, umie rozmawiać, wysłuchać, zaopiekować się, sprawia, że czujemy się kochane, to tak.
Za to tego co kładzie nam róże do łóżka bym nie zniosła.
Takiego, co lubi okazywać mi swoje uczucia i nie wstydzi się o nich mówić. I umie mi wyrazić swoją miłość czynem i słowem.Są, tylko kwestia tego jak konkretnie podejdziesz do definicji romantyka, bo o brutala zawsze jakoś łatwiej
Jeśli chodzi o tego co obchodzą go moje, nawet najbardziej pochrzanione, emocje, tego co zwraca uwagę na potrzeby, umie rozmawiać, wysłuchać, zaopiekować się, sprawia, że czujemy się kochane, to tak.
Za to tego co kładzie nam róże do łóżka bym nie zniosła.
Każda pewnie lubi inny rodzaj, ja jestem akurat lekko przegięta i wolęZ tą brutalnością w łóżku też trzeba doprecyzować. Dla niektórych głębokie gardło to brutalność ..
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Brutal | Ogłoszenia | 1 |