• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brutal vs. Romantyk

E

energetyczny

Guest
wracając do głównego tematu - a ja sie wyłamie i powiem że wolę brutala :] oczywiście w pewnych granicach, ale tak już mam, że jak facet za delikatny to mnie nie podnieca, nudzi mnie to i w ogóle... a z takim brutalnym nieco to sie po tym łóżku można pokręcić, powiercić, pobić :p
nie ma jak stanowczy dyrektywny samiec co nie znaczy ze krzyczy robi dużo hałasu i wrzeszczy Stanowczy dyrektywny lecz nie szaleniec Ale fakt nie ma jak samiec Alfa dobrze rozumiany mówi wtedy kiedy potrzeba i tyle ile potrzeba Jak potrzeba ukocha przytuli jak potrzeba da klapsa i zerżnie "dupsko" laleczki

Mężczyzna

Sparowani

Nowicjusz
Podobnie jak powiedzenie, że kobieta powinna być damą w życiu, a w łóżku kurwą, tak też mamy z facetami zapewne.
Przekonałam się, że idealny jest taki, który wyglądać może różnie. Jak grzeczny chłopiec, ale w odpowiedniej stylówie będzie bad-boyem. Do kompletu potrafi być czuły, romantyczny... Nie bywa jakoś skrajnie brutalny, ale potrafi być ostry, potrafi rozbawić, zaskoczyć i to również szybkim numerkiem... I tak, wiem że istnieje :)

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Podobnie jak powiedzenie, że kobieta powinna być damą w życiu, a w łóżku kurwą, tak też mamy z facetami zapewne.
Przekonałam się, że idealny jest taki, który wyglądać może różnie. Jak grzeczny chłopiec, ale w odpowiedniej stylówie będzie bad-boyem. Do kompletu potrafi być czuły, romantyczny... Nie bywa jakoś skrajnie brutalny, ale potrafi być ostry, potrafi rozbawić, zaskoczyć i to również szybkim numerkiem... I tak, wiem że istnieje :)
Fajna, romantyczna nieco puenta. Relax w "brutalnym" temacie☺️😉