Jestem typem człowieka w życiu romantyk a w łóżku brutal. Lubię jak kobieta jest uległa wobec mnie.
Ja to w sumie nawet w łóżku lubię wiele twarzy u faceta. Jak jest taki ostry dominujący, ale równocześnie potrafi być i czuły. To najlepsza mieszanka z mojego puntu widzenia i zdecydowanie bardzo wybuchowa.Ideałem byłby ten 50/50.
Romantyk w życiu, brutal w łóżku.
nie ma jak stanowczy dyrektywny samiec co nie znaczy ze krzyczy robi dużo hałasu i wrzeszczy Stanowczy dyrektywny lecz nie szaleniec Ale fakt nie ma jak samiec Alfa dobrze rozumiany mówi wtedy kiedy potrzeba i tyle ile potrzeba Jak potrzeba ukocha przytuli jak potrzeba da klapsa i zerżnie "dupsko" laleczkiwracając do głównego tematu - a ja sie wyłamie i powiem że wolę brutala :] oczywiście w pewnych granicach, ale tak już mam, że jak facet za delikatny to mnie nie podnieca, nudzi mnie to i w ogóle... a z takim brutalnym nieco to sie po tym łóżku można pokręcić, powiercić, pobić![]()
już rozumiem skąd kochankowieMęża miałam cipe ale kochanków skurwielii![]()
subtelne złapanie emocji też jest pięknym zwieńczeniem dominacjiDorzucam się ze swoją preferencją": jednak...romantyk. Ale czasem, dla urozmaicenia, nie przestraszyłabym się brutala![]()
Albo samemu przyjmie klapsy i strap-ona swojej Pani.jak potrzeba da klapsa i zerżnie "dupsko" laleczki
Nie pytam, po jakiemu to ani co to znaczy ani nie klikam w link.Saya suka segala-galanya tentang anda, terutamanya lesung pipit yang menakjubkan di pipi anda
Fajna, romantyczna nieco puenta. Relax w "brutalnym" temaciePodobnie jak powiedzenie, że kobieta powinna być damą w życiu, a w łóżku kurwą, tak też mamy z facetami zapewne.
Przekonałam się, że idealny jest taki, który wyglądać może różnie. Jak grzeczny chłopiec, ale w odpowiedniej stylówie będzie bad-boyem. Do kompletu potrafi być czuły, romantyczny... Nie bywa jakoś skrajnie brutalny, ale potrafi być ostry, potrafi rozbawić, zaskoczyć i to również szybkim numerkiem... I tak, wiem że istnieje![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Brutal | Ogłoszenia | 1 |