• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak seksu z żoną

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Obym nie była złym prorokiem. Myślę, że o trwałej zmianie można mówić dopiero po minimum 3 miesiącach. Jeden seks jeszcze o niczym nie świadczy, ja na twoim miejscu nie przywiązywałabym się do tej chwilowej zmiany, bo po co masz się rozczarować.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Nie jest źle, tak to ujmę. Drugi dzień i widzę poprawę.
Za wcześnie, by stwierdzić czy jest poprawa. Obserwuj i bądź czujny.
Nie chce się rozwodzić, chciałbym to zmienić. Pokusa na skok w bok jest, ale na razie nie chce.
Nie każe Ci ktokolwiek się rozwodzić, jednak jest to ostateczność, jeżeli sytuacja się nie unormuje.
Działajcie razem w celu poprawy sytuacji i miej oko na wszystko.👌

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
@niezrozumiana To się nazywa odbierać komunikaty ksobnie. Bardzo przykra przypadłość, zwłaszcza w połączeniu z całkowitym brakiem dystansu i olbrzymią skłonnością do nakręcania się i odpalania się oraz brakiem poczucia humoru.
Można powiedzieć, że to przeciwieństwo podejścia "szkoda słów" i "szkoda nerwów".
Za wcześnie, by stwierdzić czy jest poprawa.
Otóż to.
Żeby stwierdzić poprawę, musi wystąpić bardziej długotrwała tendencja.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Bardzo przykra przypadłość [...]. Można powiedzieć, że to przeciwieństwo podejścia "szkoda słów" i "szkoda nerwów".
Ona ma zryty łeb i pozwala sobie na wyzywanie wszystkich, którzy śmią nie podzielać jej bzdur. Ona kazała mi i innemu gościowi mieć wyrzuty sumienia za to, że przespaliśmy się (każdy w swoim życiu) z laskami, z którymi potem nam nie wyszło. No, kurwa! xDDDDD