• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak seksu z żoną

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
Wróciłem po pracy, prysznic i coś tam dłubałem, żony nie było. Wróciła po jakieś godzinie i poszła do łazienki, poszła od razu do sypialni i mnie zawołała. Leżała na łóżku w bieliźnie i powiedziała żebym brał się do roboty. Było prawie wszystko. Rozmawialiśmy, chodziła do ginekologa coś ze sprawami kobiecymi i dała jej jeszcze na podniesienie libido

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Cichy Podglądacz
Wróciłem po pracy, prysznic i coś tam dłubałem, żony nie było. Wróciła po jakieś godzinie i poszła do łazienki, poszła od razu do sypialni i mnie zawołała. Leżała na łóżku w bieliźnie i powiedziała żebym brał się do roboty.
Jeśli tak to gratki i tylko utrzymać kurs. Jednakże zwracaj uwagę na wszystko włącznie z tym czy ten numerek nie będzie jednym na jakiś dłuższy czas. Powodzenia! 👌

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Obym nie była złym prorokiem. Myślę, że o trwałej zmianie można mówić dopiero po minimum 3 miesiącach. Jeden seks jeszcze o niczym nie świadczy, ja na twoim miejscu nie przywiązywałabym się do tej chwilowej zmiany, bo po co masz się rozczarować.