• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak doświadczenia u faceta - wielkie nie?

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
No ale to odpowiedź jest akurat zgodna z rzeczywistością, więc nie będę jej negował. Każdy wie, że portale ułatwiają dziewczynom mocno nawiązywanie znajomości.
Na pewno łatwiej nawiązać kontakty, pytanie tylko dlaczego nie robią tego w realnym świecie. Przecież nawet przeciętna dziewczyna jest w stanie znaleźć Sobie faceta. Podam przykład: U Mnie w pracy większość dziewczyn nie jest ładnych a każda ma partnera/męża...natomiast ta która jest TOP2 przez swój paskudny charakter jest sama...

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Dodatkowo masa dziewczyn powie, że facet bez prawka nie jest męski, zaradny i nie jest w stanie zapewnić dziewczynie bezpieczeństwa.

To co piszę to nie jest coś, co sobie ubzdurałem. To są wszystko argumenty za tym, że mężczyzna powinien mieć prawko, które mi dziewczyny pisały/mówiły.
No cóż, prawo jazdy przyda się, aby pan swoją panią podwiózł, zawiózł w nocy.
W taksówkach, kierowanych przez cudzoziemców, bezpiecznie nie jest.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
No cóż, prawo jazdy przyda się, aby pan swoją panią podwiózł, zawiózł w nocy.
W taksówkach, kierowanych przez cudzoziemców, bezpiecznie nie jest.
Zawsze znajdziecie okazję by ponarzekać jak to biedni jesteście... Na gwałty w przewozach jest rozwiązanie... Uber by Women.
Poza tym w zwykłej taxi jako pierwszy cel można ustawić mieszkanie partnerki, a potem dopiero swoje. Da się, no da się. Trzeba tylko zacząć szukać rozwiązań, a nie powodów dla których znów w życiu nie wychodzi, wszystko układa się przeciwko i jest się piz🦆eczką, która potrafi tylko narzekać.

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Trzeba tylko zacząć szukać rozwiązań, a nie powodów dla których znów w życiu nie wychodzi, wszystko układa się przeciwko i jest się piz🦆eczką, która potrafi tylko narzekać.
Eee tam, jeszcze w moim nieszczęsnym pokoleniu można było skompensować sobie brak prawa jazdy.
Z tego, co jednak czytam, wśród młodszego pokolenia brak prawa jazdy to "czerwona flaga" dla dziewczyn. Zasłyszałem nawet opinię, że chłopak bez prawa jazdy może wywołać u dziewczyny jedynie odrazę. Lektura wypowiedzi młodszych ode mnie mężczyzn, zorientowanych na znacznie młodsze ode mnie panny, zdaje się potwierdzać tę opinię.

Mężczyzna

wachmistrz

Nowicjusz
Eee tam, jeszcze w moim nieszczęsnym pokoleniu można było skompensować sobie brak prawa jazdy.
Z tego, co jednak czytam, wśród młodszego pokolenia brak prawa jazdy to "czerwona flaga" dla dziewczyn. Zasłyszałem nawet opinię, że chłopak bez prawa jazdy może wywołać u dziewczyny jedynie odrazę. Lektura wypowiedzi młodszych ode mnie mężczyzn, zorientowanych na znacznie młodsze ode mnie panny, zdaje się potwierdzać tę opinię.
To przerażające......co będzie dalej:unsure::eek: Certyfikaty długości.....,. pomiar objetości barów. Ojej! Ojej!
Któż będzie płodził i nie pisz mi, że pojedyncze wybrane egzemplarze:LOL:;)

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
To przerażające......co będzie dalej:unsure::eek: Certyfikaty długości.....,. pomiar objetości barów. Ojej! Ojej!
Kosmici nie przylecą nie zabiorą z Polski posiadających zagraniczne prawo jazdy obywateli Gruzji, Tadżykistanu i Uzbekistanu. Co jednak warto zaznaczyć, posiadanie uprawnień do kierowania pojazdem mechanicznym nie sprawia, że ww. cudzoziemcy stają się atrakcyjni dla Polek i przebywających na uchodźstwie w Polsce Ukrainek.

Mężczyzna

wachmistrz

Nowicjusz
Kosmici nie przylecą nie zabiorą z Polski posiadających zagraniczne prawo jazdy obywateli Gruzji, Tadżykistanu i Uzbekistanu. Co jednak warto zaznaczyć, posiadanie uprawnień do kierowania pojazdem mechanicznym nie sprawia, że ww. cudzoziemcy stają się atrakcyjni dla Polek i przebywających na uchodźctwie w Polsce Ukrainek.
To fajnie. że nie są.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
[...] Lektura wypowiedzi młodszych ode mnie mężczyzn [...]
Masz na myśli wypowiedź tego jednego kolegi powyżej czy zebrałeś próbę reprezentatywną młodych mężczyzn?

Druga kwestia... mówisz o młodszym pokoleniu, jednakże kolega który marudził o braku prawka mając 33 lata, raczej będzie się rozglądał za dziewczynam 25-30 niż młodszym pokoleniem 18-19 (choć kto go tam wie...) IMO warto szacować zamiary na swoje możliwości.

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
To fajnie. że nie są.
Gdyby byli atrakcyjni, to nie dopuszczaliby się występku w uberku. Wiele krajów europejskich ma podobne doświadczenia z imigrantami. Imigranci zarobkowi są najczęściej na niższych lub na najniższym (bezdomni) poziomie w hierarchii dominacji. Dlatego nie są dla kobiet atrakcyjni. Stanowią zagrożenie. Tak samo jest w Polsce z niesłowiańskimi imigrantami z obszaru postsowieckiego.

Mężczyzna

wachmistrz

Nowicjusz
Gdyby byli atrakcyjni, to nie dopuszczaliby się występku w uberku. Wiele krajów europejskich ma podobne doświadczenia z imigrantami. Imigranci zarobkowi są najczęściej na niższych lub na najniższym (bezdomni) poziomie w hierarchii dominacji. Dlatego nie są dla kobiet atrakcyjni. Stanowią zagrożenie. Tak samo jest w Polsce z niesłowiańskimi imigrantami z obszaru postsowieckiego.
Wypadasz z tematu.

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
Z tym prawkiem to może być coś na rzeczy, bo nawet ja słyszełem kilka lat temu, angielka tak około 40stki mówiła, że facet bez prawa jazdy to pijak, ćpun albo psychol... (bez obrazy).