Uwielbiam sex z Kobietą !!!! Ale czasami z facetem też . Parę razy miałem okazję spróbować z facetami i było bardzo podniecająco . Z shemale również
Rozumiem że chciałeś napisać skąd jestem , tak ?Jeżeli można się dowiedzieć to skąd je
Uwielbiam sex z Kobietą !!!! Ale czasami z facetem też . Parę razy miałem okazję spróbować z facetami i było bardzo podniecająco . Z shemale również .
Ja jestem z JaworznaRozumiem że chciałeś napisać skąd jestem , tak ?
Mnie kręcą filmy z shemale. Chciałabym kiedyś spróbować się zabawić z taką panią z kutasemUwielbiam sex z Kobietą !!!! Ale czasami z facetem też . Parę razy miałem okazję spróbować z facetami i było bardzo podniecająco . Z shemale również .
A gdzie te shemale? Od dawna próbuję coś atrakcyjnego namierzyć i lipa...Uwielbiam sex z Kobietą !!!! Ale czasami z facetem też . Parę razy miałem okazję spróbować z facetami i było bardzo podniecająco . Z shemale również .
Nie przesadzaj . Jak dobrze poszukasz to znajdziesz . Jest pare stron na których można znaleźć fajne .A gdzie te shemale? Od dawna próbuję coś atrakcyjnego namierzyć i lipa...
A ja tam lubię swój biseksualizm i żyję z nim w symbiozieCiężko powiedzieć.
Fantazjuję o seksie z kobietą od dawna, seksualnie pociągają mnie kobiety jak i mężczyzni.
Przy czym nie wyobrażam sobie związku emocjonalnego z kobietą poza jakimś kumplowaniem się, przyjaźnią.
No a Męża mam, więc z facetem sobie wyobrażam
Próbowałem. Trafiła się jedna z ładnym ciałem i kobiecym głosem, ale zanim się ustawiłem to wybyła do innego miasta. Cała reszta to póki co cudaki przebieraki z shemale nie mający nic wspólnego.Nie przesadzaj . Jak dobrze poszukasz to znajdziesz . Jest pare stron na których można znaleźć fajne .
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
O | Biseksualizm sytuacyjny- pytanie do kobiet | Seks | 4 | |
Jak podrywacie refleksje | Seks | 10 | ||
G | Jak powiększyć wytrysk | Porady seksualne | 2 | |
Y | Mięśnie kegla jak użyć ? | Porady seksualne | 1 | |
A | Mój Fetysz i Perwersja jak facet jęczy podczas.... | Fetysze i perwersje | 6 |