• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

jerzy55

Seks Praktykant
Bardzo chętnie spotkam się z facetem w obecności jego partnerki ,ja ubrany w damskie ciuszki na których zawiązany jest biały fartuszek,mogę zostć u nich gosposią lub służącą ,z bliskich okolic Katowic,Jaworzna

And

Cichy Podglądacz
Ja jestem zdecydowanie hetero ale moja żona jak najbardziej jest bi co bardzo mi odpowiada. Zresztą niedługo lecimy na wakacje i leci z nami jej przyjaciółka. Dwa tygodnie z dwiema kobietami. :sneaky:

Mężczyzna

dario_a_z

Biegły Uwodziciel
Ja jeszcze z facetem nie współżyłem, do tej pory tylko i wyłącznie kobiety.
Ale... z wiekiem trochę się to przesuwa, chęć poznania czegoś nowego. Mój tyłek zaznał różnej maści zabawek, włącznie z takimi w naturalnym kształcie. Niedawno nawet miałem sen erotyczny gdzie ja palcami penetrowałem jakiegoś anonimowego kolesia a on robił mi dobrze ręką. Czy bym zaryzykował w realu? Na tę chwilę nie ma opcji (no chyba, że shemale).
Na sto procent odpadają pocałunki, tego jestem pewien.

Mężczyzna

Olopiotro

Nowicjusz
Uwielbiam sex z Kobietą !!!! Ale czasami z facetem też 😈 . Parę razy miałem okazję spróbować z facetami i było bardzo podniecająco . Z shemale również .

Kobieta

wodniczka

Cichy Podglądacz
Ciężko powiedzieć.
Fantazjuję o seksie z kobietą od dawna, seksualnie pociągają mnie kobiety jak i mężczyzni.
Przy czym nie wyobrażam sobie związku emocjonalnego z kobietą poza jakimś kumplowaniem się, przyjaźnią.
No a Męża mam, więc z facetem sobie wyobrażam :)
A ja tam lubię swój biseksualizm i żyję z nim w symbiozie 😀

Mężczyzna

dario_a_z

Biegły Uwodziciel
Nie przesadzaj . Jak dobrze poszukasz to znajdziesz . Jest pare stron na których można znaleźć fajne .
Próbowałem. Trafiła się jedna z ładnym ciałem i kobiecym głosem, ale zanim się ustawiłem to wybyła do innego miasta. Cała reszta to póki co cudaki przebieraki z shemale nie mający nic wspólnego.