• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
A to dlatego nie mogłem burdeli znaleźć, a no widzisz...
Kurde, zaintrygowałeś mnie. Polazłam do googla i wpisałam "burdel warszawa" i wtf?! na to hasło serio pozycjonują się domy publiczne 😅🤣😂
Teraz rządzi booking
Ty to lepiej cicho siedź, bo Ty to taki pies ogrodnika jesteś, sama nie dasz i drugiemu nie dasz też.
@Lenkaa @maxis złożył Ci sex-ofertę...

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
To idziesz nie do prostytutki, tylko do terapeuty i pracujesz nad sobą, żeby nie być samotnym nie przez godzinę w tygodniu, a codziennie. I myślę, że taniej może Cię to wyjść
Jedno nie wyklucza drugiego.
Ja np też rozważam taką panią, bo mam duże libido, a zabawa samemu trochę się nudzi kiedy wiesz, jak to jest z prawdziwą kobietą.

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Warto poszerzyć horyzonty...wtedy poczujesz się jakbyś miał harem :)
Ja wolę jedną mieć taką Panią, to czuję wtedy, że jestem jej wierny i miał kogoś na stałe co chciałem tego od zawsze, dopiero jak przestanie pracować dopiero jakąś kolejną wyhaczę. Zresztą ja to się przywiązuję do ludzi i dobrze mi u niej ,więc po co mam zmieniać? Już wiem, że pewnych numerów mi nie wykręci i uczciwie wykona usługę. Jak na razie wszystko jest ok.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja wolę jedną mieć taką Panią, to czuję wtedy, że jestem jej wierny i miał kogoś na stałe co chciałem tego od zawsze, dopiero jak przestanie pracować dopiero jakąś kolejną wyhaczę. Zresztą ja to się przywiązuję do ludzi i dobrze mi u niej ,więc po co mam zmieniać? Już wiem, że pewnych numerów mi nie wykręci i uczciwie wykona usługę. Jak na razie wszystko jest ok.
Niestety jest to zazwyczaj praca czasowa,trzeba liczyć się z tym,że z czasem dziewczyna,którą się odwiedza zakończy karierę ;)