Niestety nie, pudło moja droga. Zresztą, co? innym bym dawał? jak mam swoje potrzeby a mam oj mam.Eeejjjj... a może to jej alfonsi nagania jej tu klientów.... zajebiście chytry plan, przejrzałam cię gościu (@maxis )
![]()
Niestety nie, pudło moja droga. Zresztą, co? innym bym dawał? jak mam swoje potrzeby a mam oj mam.Eeejjjj... a może to jej alfonsi nagania jej tu klientów.... zajebiście chytry plan, przejrzałam cię gościu (@maxis )
![]()
Dobra, dobraNiestety nie, pudło moja droga. Zresztą, co? innym bym dawał? jak mam swoje potrzeby a mam oj mam.
Nie chcesz wierzyć to nie, ale jakbym okazję to bym siedział przynajmniej tą godzinę zegarową na niej jak szpak na czereśni i by mało było, a pracuję fizycznie to kondycję mam.Dobra, dobra![]()
Typowych burdeli to już chyba nie ma...nawet mieszkaniówki nie uświadczyszNormalnie uchylam czapkę, prawdziwy partyzancki marketing, tym bardziej ją pozdrów, albo k... już po całości, pozdrów ten cały burdel![]()
A to dlatego nie mogłem burdeli znaleźć, a no widzisz...Typowych burdeli to już chyba nie ma...nawet mieszkaniówki nie uświadczysz![]()
Ty to lepiej cicho siedź, bo Ty to taki pies ogrodnika jesteś, sama nie dasz i drugiemu nie dasz też.Dobra, dobra![]()
Kurde, zaintrygowałeś mnie. Polazłam do googla i wpisałam "burdel warszawa" i wtf?! na to hasło serio pozycjonują się domy publiczneTypowych burdeli to już chyba nie ma...nawet mieszkaniówki nie uświadczysz![]()
A to dlatego nie mogłem burdeli znaleźć, a no widzisz...
Teraz rządzi bookingKurde, zaintrygowałeś mnie. Polazłam do googla i wpisałam "burdel warszawa" i wtf?! na to hasło serio pozycjonują się domy publiczne![]()
@Lenkaa @maxis złożył Ci sex-ofertę...Ty to lepiej cicho siedź, bo Ty to taki pies ogrodnika jesteś, sama nie dasz i drugiemu nie dasz też.
Wiesz co, no nie oferuję nic takiego, już wolę p... na żywo niż p... głupot, a Pani Lenkaa się specjalizuje się przede wszystkim w p... tego drugiego.
Chodzisz tylko do jednej czy zmieniasz?Wiesz co, no nie oferuję nic takiego, już wolę p... na żywo niż p... głupot, a Pani Lenkaa się specjalizuje się przede wszystkim w p... tego drugiego.
Dzwoniłem ogólnie do 6 a tylko 1 mi odpowiedziała, także się trzymam się tylko jednej, jak rozbitek belkiChodzisz tylko do jednej czy zmieniasz?
Warto poszerzyć horyzonty...wtedy poczujesz się jakbyś miał haremDzwoniłem ogólnie do 6 a tylko 1 mi odpowiedziała, także się trzymam się tylko jednej, jak rozbitek belkino zwłaszcza, że mi się podoba
![]()
Nadal twierdzę, że uprawiasz tu produkt placement domu publicznegoWiesz co, no nie oferuję nic takiego, już wolę p... na żywo niż p... głupot, a Pani Lenkaa się specjalizuje się przede wszystkim w p... tego drugiego.
Jedno nie wyklucza drugiego.To idziesz nie do prostytutki, tylko do terapeuty i pracujesz nad sobą, żeby nie być samotnym nie przez godzinę w tygodniu, a codziennie. I myślę, że taniej może Cię to wyjść
Też z Wawy jesteś? HejKurde, zaintrygowałeś mnie. Polazłam do googla i wpisałam "burdel warszawa" i wtf?! na to hasło serio pozycjonują się domy publiczne![]()
Ja wolę jedną mieć taką Panią, to czuję wtedy, że jestem jej wierny i miał kogoś na stałe co chciałem tego od zawsze, dopiero jak przestanie pracować dopiero jakąś kolejną wyhaczę. Zresztą ja to się przywiązuję do ludzi i dobrze mi u niej ,więc po co mam zmieniać? Już wiem, że pewnych numerów mi nie wykręci i uczciwie wykona usługę. Jak na razie wszystko jest ok.Warto poszerzyć horyzonty...wtedy poczujesz się jakbyś miał harem![]()
Niestety jest to zazwyczaj praca czasowa,trzeba liczyć się z tym,że z czasem dziewczyna,którą się odwiedza zakończy karieręJa wolę jedną mieć taką Panią, to czuję wtedy, że jestem jej wierny i miał kogoś na stałe co chciałem tego od zawsze, dopiero jak przestanie pracować dopiero jakąś kolejną wyhaczę. Zresztą ja to się przywiązuję do ludzi i dobrze mi u niej ,więc po co mam zmieniać? Już wiem, że pewnych numerów mi nie wykręci i uczciwie wykona usługę. Jak na razie wszystko jest ok.
Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego też właśnie trzymam się jednej jak najdłużej.Niestety jest to zazwyczaj praca czasowa,trzeba liczyć się z tym,że z czasem dziewczyna,którą się odwiedza zakończy karierę![]()
To była twoja pierwsza którą odwiedziłeś?Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego też właśnie trzymam się jednej jak najdłużej.
Tak, pierwsza.To była twoja pierwsza którą odwiedziłeś?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Apel. | Seks | 35 | |
![]() |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 | |
P | Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka?? | Seks | 5 | |
K | Atrakcyjność, pytanie do panów | Związki | 11 | |
M | Szukam dwóch panów do zabawy z moją kobietą (Warszawa) | Ogłoszenia | 11 |