• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Apel do Panów

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
A to dlatego nie mogłem burdeli znaleźć, a no widzisz...
Kurde, zaintrygowałeś mnie. Polazłam do googla i wpisałam "burdel warszawa" i wtf?! na to hasło serio pozycjonują się domy publiczne 😅🤣😂
Teraz rządzi booking
Ty to lepiej cicho siedź, bo Ty to taki pies ogrodnika jesteś, sama nie dasz i drugiemu nie dasz też.
@Lenkaa @maxis złożył Ci sex-ofertę...

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
To idziesz nie do prostytutki, tylko do terapeuty i pracujesz nad sobą, żeby nie być samotnym nie przez godzinę w tygodniu, a codziennie. I myślę, że taniej może Cię to wyjść
Jedno nie wyklucza drugiego.
Ja np też rozważam taką panią, bo mam duże libido, a zabawa samemu trochę się nudzi kiedy wiesz, jak to jest z prawdziwą kobietą.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Warto poszerzyć horyzonty...wtedy poczujesz się jakbyś miał harem :)
Ja wolę jedną mieć taką Panią, to czuję wtedy, że jestem jej wierny i miał kogoś na stałe co chciałem tego od zawsze, dopiero jak przestanie pracować dopiero jakąś kolejną wyhaczę. Zresztą ja to się przywiązuję do ludzi i dobrze mi u niej ,więc po co mam zmieniać? Już wiem, że pewnych numerów mi nie wykręci i uczciwie wykona usługę. Jak na razie wszystko jest ok.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja wolę jedną mieć taką Panią, to czuję wtedy, że jestem jej wierny i miał kogoś na stałe co chciałem tego od zawsze, dopiero jak przestanie pracować dopiero jakąś kolejną wyhaczę. Zresztą ja to się przywiązuję do ludzi i dobrze mi u niej ,więc po co mam zmieniać? Już wiem, że pewnych numerów mi nie wykręci i uczciwie wykona usługę. Jak na razie wszystko jest ok.
Niestety jest to zazwyczaj praca czasowa,trzeba liczyć się z tym,że z czasem dziewczyna,którą się odwiedza zakończy karierę ;)