• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Kobieta

At96

Cichy Podglądacz
Ostra przemoc podczas seksu. Zrealizowałam z obecnym partnerem, chodzić na drugi dzień nie mogłam, pół włosów wyrwanych, pełno siniaków i obtarć.

Kobieta

At96

Cichy Podglądacz
I jakkolwiek żałośnie to brzmi - seks analny, taki bardziej rough. Kocham to :D Ex się brzydził, obecny bardzo lubi 😋
Do tego różne ciekawe, akcesoria 😋

Ostatnia edycja:
Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Wczoraj późnym wieczorem mimo niskiej temperatury, ubrana w bodystocking, kozaki do połowy uda i płaszcz pojechaliśmy z mężem na przejażdżkę. Wysiedliśmy przed urzędem miasta. Oparłam się o bagażnik i tak mnie wziął od tyłu. Finał na twarz .

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Ostra przemoc podczas seksu. Zrealizowałam z obecnym partnerem, chodzić na drugi dzień nie mogłam, pół włosów wyrwanych, pełno siniaków i obtarć.
Ja mam złe doświadczenia jeśli chodzi o przemoc w czasie sexu. Moja ex podczas bzykanka prosiła żebym ją uderzył. Prosiła raz, drugi, trzeci. Na drugi dzień patrzę a ona ma siniaka pod okiem(limo). Pytam co się stało..a ona..Kochanie nie pamietasz?

Nie było mi wesoło jak na drugi dzień poszliśmy na obiad do mojej mamy..i jeszcze te wyrzuty sumienia.

Kobieta

At96

Cichy Podglądacz
Ja mam złe doświadczenia jeśli chodzi o przemoc w czasie sexu. Moja ex podczas bzykanka prosiła żebym ją uderzył. Prosiła raz, drugi, trzeci. Na drugi dzień patrzę a ona ma siniaka pod okiem(limo). Pytam co się stało..a ona..Kochanie nie pamietasz?

Nie było mi wesoło jak na drugi dzień poszliśmy na obiad do mojej mamy..i jeszcze te wyrzuty sumienia.
Taak, mój facet też miał wyrzuty sumienia, szczególnie po tym jednym, ostrzejszym razie. Teraz praktykujemy bardziej soft wersję, zależy mi na tym, żeby on czuł się komfortowo i nie robił nic na siłę 🫸

Mężczyzna

bigbobo97

Cichy Podglądacz
Z moją ex która lubiła być uległa uzgodniliśmy, że fajnie by było być w sytuacji kiedy ktoś Ci się włamuje na chatę i wykorzystuje okazję. Długo nie myślałem kupiłem kominiarkę i wjebalem się na własną chatę kiedy Ona spała. Związałem jej ręce trytytka do buzi majtki jej na zmianę z kutasem. I brałem co chciałem a Ona w prawdziwym strachu i podnieceniu

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Wczoraj wieczorem w swingers klubie kochałam się z mężem. W między czasie stanęło koło nas 4 mężczyzn i przyglądało się nam i zajmując się sobą. Ustaliliśmy z mężem, że będzie to prolog przed wyjazdem do Czech. Gdy mąż był bliski finiszu wyszedł ze mnie, ja usiadłam na sofie. Skończył na mój biust. Zwrócił się do bawiących się obok mężczyzn i powiedział: zalejcie jej biust i tylko biust. Długo nie czekałam. To było moje pierwsze w życiu bukkake. 4 mężczyzn skończyło na mnie. Niesamowite uczucie.
Za granicą chciałabym około 10 panów finiszujacych na mnie.