• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Miszcz

Cichy Podglądacz
Z góry ostrzegam, że mogę obrzydzić niektórych, chodzi o piss.
Spełniłem ostatnio fantazję piss.
Próbowałem już z kobietą i było mega zajebiście gdy lizałem ją podczas sikania. Jakieś dwa tygodnie zrobiłem to z facetem i to było też coś pięknego. Robiłem mu loda podczas gdy on sikał. Nigdy wcześniej nie miałem w ustach tak mocno sztywnego fiuta, poza tym to było takie intymne, ciepłe, przyjemne.. On miał problem, blokował się, było dla niego wysiłkiem oddawanie moczu, a ja w wannie czekałem. Chłonąłem każdy strumień. Troxhę też połknąłem, choć to mnie nie jarało, nie o to mi chodziło.. Uczucie nie do opisania.
Teraz chcę to powtarzać, czy z kobietą czy z mężczyzną.

Mężczyzna

lubistrap

Cichy Podglądacz
ze zrealizowanych, choć niekoniecznie często praktykowanych: anal, masaż prostaty, pegging, seks pod chmurką, lodzik z połykiem, wytrysk na twarz, podwójna penetracja (ja w cipke, dildo w pupke), rimming (tylko jako aktywny), 69. jak mi sie coś jeszcze przypomni, to dopisze:)
a co do Twoich fantazji - to niestety, ale co do jednej to nie wyraże entuzjazmu - nie sądzisz, że zabawami oralnymi podczas jazdy stwarzaliscie pewne zagrozenie na drodze? ja bym się na coś takiego nie zdecydował.
Czy zrealizowanych to robiłeś tylko z dildo czy z chłopakiem.?

Mężczyzna

Viking8669

Cichy Podglądacz
Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście :)

Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym

Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe :(
Trójkąt fajna sprawa polecam

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
1. Pływanie nago ze znajomymi
2. Striptiz na imprezie w obecności koleżanek i kolegów