• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Przyłapany nago przez matkę kolegi :p

Rano po domówce brałem prysznic, byłem na chacie ja i kumpel, to było u kolegi w domu, miał wolną chatę bo matka wyjechała na weekend z jakimś tam facetem z którym w tamtym czasie się spotykała.
Kumpel wyszedł do sklepu, a ja w tym czasie brałem prysznic. Jak skończyłem to wyszedłem spod prysznica i się wycieram ręcznikiem, nagle słyszę jak się otwierają drzwi do domu, myślałem że to kumpel wrócił.
Wycieram się ręcznikiem, jestem nagi a tu nagle otwierają się drzwi od łazienki i wchodzi matka kolegi.
Ja kompletnie nagi a ona chyba w szoku była bo stanęła i nic się nie odzywa tylko patrzy się na mnie, po chwili zaczyna mnie przepraszać i mówi że nie wiedziała że ktoś jest w łazience, a ja mówię do niej że nic się nie stało, nie próbowałem się nawet zakryć ręcznikiem tylko stałem nagi z fiutem na wierchu.
Wyszła z łazienki, ale po chwili zapukała do drzwi, ja zawiązałem ręcznik na moim pasie i powiedziałem że proszę wejść, ona weszła i mówi do mnie że zapomniała mi powiedzieć żebym mokry ręcznik wrzucił do kosza na brudne rzeczy, a ja w tym momencie bez słowa ściągnąłem z siebie ręcznik i znowu stanąłem przed nią kompletnie nago, zapytałem się jej gdzie ten kosz na brudne rzeczy, a ona stała uśmiechnięta i wskazała na niego palcem, a ja zrobiłem to co mi kazała i wrzuciłem tam ręcznik, po tym matka kolegi wyszła z łazienki