Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Moją fantazje erotyczna była te za ostre. Opalanie się nago ostatnio praktykowałam codziennie w południe opalanie. A wczoraj mnie nakrył bo wcześniej skończył pracę i tak się stało niezręczna trochę sytuacja
Z moich fantazji to żona zaskoczyła mnie i zgodziła się być na smyczy, ujezdżana jak suczka - nawet się jej spodobało na jakiś czas, sama prosiła się o przywiązanie do łóżka itp. Potem jej się to znudziło a i ja zaspokoiłem fantazje i to z dużą nawiązką
Masturbacja w obecności kobiet, dwa razy się mi zdarzyło za pierwszym razem przed kilkoma dziewczynami, drugi raz przed siostrą kumpla ona przy tej okazji trochę mnie upokarzała i poniżała słownie
Masturbacja w obecności kobiet, dwa razy się mi zdarzyło za pierwszym razem przed kilkoma dziewczynami, drugi raz przed siostrą kumpla ona przy tej okazji trochę mnie upokarzała i poniżała słownie
@stroiczek jedyną szkodliwą rzeczą wtedy był alkohol w naszych głowach na trzeźwo nie byłbym na tyle odważny żeby tak paradować z moim małym na wierzchu przed ludźmi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.