Moją fantazje erotyczna była te za ostre. Opalanie się nago ostatnio praktykowałam codziennie w południe opalanie. A wczoraj mnie nakrył bo wcześniej skończył pracę i tak się stało niezręczna trochę sytuacja
Z moich fantazji to żona zaskoczyła mnie i zgodziła się być na smyczy, ujezdżana jak suczka - nawet się jej spodobało na jakiś czas, sama prosiła się o przywiązanie do łóżka itp. Potem jej się to znudziło a i ja zaspokoiłem fantazje i to z dużą nawiązką
Masturbacja w obecności kobiet, dwa razy się mi zdarzyło za pierwszym razem przed kilkoma dziewczynami, drugi raz przed siostrą kumpla ona przy tej okazji trochę mnie upokarzała i poniżała słownie
Masturbacja w obecności kobiet, dwa razy się mi zdarzyło za pierwszym razem przed kilkoma dziewczynami, drugi raz przed siostrą kumpla ona przy tej okazji trochę mnie upokarzała i poniżała słownie
@stroiczek jedyną szkodliwą rzeczą wtedy był alkohol w naszych głowach na trzeźwo nie byłbym na tyle odważny żeby tak paradować z moim małym na wierzchu przed ludźmi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.