Próbowałem z jedną z partnerek.... Niestety nie spodobało się jej to mówiąc delikatnie Miała za wąskie i płytkie gardło, a cała podłoga była później do sprzątania po kolacji....Facefucking leżąc z głową zwieszoną poza krawędzią łóżka
A gdyby tak w tym czasie ktoś Tobie wykonywał rimming...? Chyba mam nową fantazję erotycznąPokazałam nowej koleżance ile można mieć radości z rimmingu. Bardzo jej się spodobało więc można uznać, że kogoś rozdziewiczyłam
Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe
Wszystko to z jednym partnerem ?Ja miałam 2 fantazje obie spełniłam jednego dnia w klubie, pierwszy fetysz to parę wytrysków na pupę uwielbiam to uczucie spływającej spermy po obu dziurkach a drugie to wytrysk do ust w czasie stosunku
Moja mi to robi. Uwielbia to robić. A ja uwielbiam jak mi się to robiMoją i jak na razie jedyną spełnioną z tych bardziej ekstremalnych fantazji erotycznych był rimming. Nie wiem czemu naprawdę bardzo lubię to robic. I to nie tak jak na marnych filmach erotycznych, gdzie panie ledwo co językiem dotykają tamtego miejsca. Ja wole naprawdę głębokie doznania i staram się wejść językiem jak najgłębiej. Mój chłopak może za bardzo nie przepada za tym uczuciem, ale wie, że mi to sprawia przyjemność więc chętnie się do mnie wypina.
Czekam na zrealizowanie takiej zabawy z dziewczyną, ale jak na razie trudno mi znaleźć ochotniczkę
+ Painal 🫢Facefucking leżąc z głową zwieszoną poza krawędzią łóżka
Lizanie kobiety dziurek obu. Włożenie to jednej dziurki wibratora a drugą lizać. Sex w lesie ostry sex na łące.Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 39 | |