• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Seks w trójkącie w obu układach (KMM i KKM), w czworokącie. Wielokąty zawsze były wysoko na liście moich fantazji. Seks z kilkanaście lat starszym ode mnie facetem. Układ lesbijsko przyjacielski. Zabawy z wkładaniem w siebie różnych przedmiotów. Bycie przyłapaną na seksie przez znajomą. Uwielbiam spełnianie fantazji ;)

Mężczyzna

PATEGOKOLUNIA

Cichy Podglądacz
Seks w trójkącie w obu układach (KMM i KKM), w czworokącie. Wielokąty zawsze były wysoko na liście moich fantazji. Seks z kilkanaście lat starszym ode mnie facetem. Układ lesbijsko przyjacielski. Zabawy z wkładaniem w siebie różnych przedmiotów. Bycie przyłapaną na seksie przez znajomą. Uwielbiam spełnianie fantazji ;)
No to jest nas dwoje he też uwielbiam to robić może wymienimy się doświadczeniami he

Kobieta

Saanvi

Dominujący
O, przypomniało mi się jeszcze, że miałam taką fantazję i zrealizowałam.
Ze znajomym, który niestety mieszka daleko ode mnie to gdy się nie widzimy ja wysyłam mu swoje koreczki analne, on na nie dochodzi, odsyła mi je i bawię się nimi całymi w spermie. Bardzo mnie to nakręca, dużo bardziej niż zabawa korkami bez tego.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
O, przypomniało mi się jeszcze, że miałam taką fantazję i zrealizowałam.
Ze znajomym, który niestety mieszka daleko ode mnie to gdy się nie widzimy ja wysyłam mu swoje koreczki analne, on na nie dochodzi, odsyła mi je i bawię się nimi całymi w spermie. Bardzo mnie to nakręca, dużo bardziej niż zabawa korkami bez tego.
Ale te koreczki miałaś wcześniej w sobie?
Bo szkoda by było takiego koreczka nie oblizać 😋

Mężczyzna

SK32

Cichy Podglądacz
Hm... Fajny temat.
My z żonką zrealizowaliśmy już:
anal,
seks "na dwa baty" z seks maszyną no i z samym dildo, (w różnych konfiguracjach).
seks w samochodzie (wielokrotnie po lasach hehe za czasów narzeczeństwa lata temu)
seks w miejscu publicznym też się przytrafił.
zabawki w dominacje z wiązaniem w obie strony też już były

Okropnie nas teraz kusi trójkąt 2M+1K i 2K+1M ale ciężko to zrealizować. (Ciężko znaleźć kogoś pewnego).