oczywiście że może, starsi mnie kręcą najbardziej, są delikatni ale też stanowczy - czyli idealnie dla młodszejWierzę, zastanawiam się czy dojrzały facet może bez skrupułów przelecieć małolatę. Bez urazy
oczywiście że może, starsi mnie kręcą najbardziej, są delikatni ale też stanowczy - czyli idealnie dla młodszejWierzę, zastanawiam się czy dojrzały facet może bez skrupułów przelecieć małolatę. Bez urazy
Dla mnie (50+) małolata ma 30Wierzę, zastanawiam się czy dojrzały facet może bez skrupułów przelecieć małolatę. Bez urazy
Umówmy się Tomku że 30 to nie małolataDla mnie (50+) małolata ma 30
Zdaję sobie sprawę, dlatego zaznaczyłem "dla mnie".Umówmy się Tomku że 30 to nie małolata
Ja mam 28 ale ponoć młodziutko wyglądamZdaję sobie sprawę, dlatego zaznaczyłem "dla mnie".
Wiem że starsi są delikatniejsi, ale bardziej konkretni niż młode lisy. Wiem bo mam 40l. Jedynie mam wątpliwości czy młoda buzia i mentalność z innej planety nie odstrasza takiego samcaoczywiście że może, starsi mnie kręcą najbardziej, są delikatni ale też stanowczy - czyli idealnie dla młodszej
Jeżeli masz 28 to jesteś młodziutkaJa mam 28 ale ponoć młodziutko wyglądam
Cipeczka też jeszcze różowa i Ciasna więc czego więcej trzeba starszym kochankom?Jeżeli masz 28 to jesteś młodziutka
I na pewno słodziutkaCipeczka też jeszcze różowa i Ciasna więc czego więcej trzeba starszym kochankom?
AdresuCipeczka też jeszcze różowa i Ciasna więc czego więcej trzeba starszym kochankom?
czyli lubisz jak jest tak przyjemnie romantycznie ??oczywiście że może, starsi mnie kręcą najbardziej, są delikatni ale też stanowczy - czyli idealnie dla młodszej
Nic dodać, nic ująć... Kolejny morderca na drodze. Fajnie jest doputy, dopóki nic się nie stanie a później płacz.Z ciekawością czytałam o masturbacji podczas jazdy samochodem i stwierdziłam, że to interesujące i jaka oszczędność czasu , a jako kobieta pragmatyczna i zarządzająca czasem po mistrzowsku postanowiłam to sprawdzić.
Trasa ponad 400 kilometrów, tempomat i wszystkie czujniki włączone i lovensik lush w odpowiednim miejscu na programie wibracje w rytm muzyki. Kawałki bardzo spokojne ale rytmiczne, przez ponad godzinkę jazdy, kiedy robiło się ostro muzyczka stop dla bezpieczeństwa podczas jazdy. Stwierdziłam, że chyba się przyzwyczajam po dwóch delikatnych orgazmach i podkreciłam tempo, tak przez pół godziny. Poczułam bardzo przyjemne mrowienie na całym ciele i stwierdziłam, że zbliża się bardzo fajny orgazm. Muszę przyznać, że ekstra sprawa ekspresówka prawy pasik późna nocą migające odblaski. Orgazm silny, ja krzyczę w samochodzie i jednocześnie patrzę na drogę ( ok kamerka tempomat stabilizator jazdy i inne bajery mi pomagają) pod cipką i pupą czuje, że mam bardzo mokro. Musiałam się zatrzymać za jakimś zjazdem by zmienić majtki, spodnie i wytrzeć siedzenie, kiedy wstałam miałam kisielek na udach i dresiki przyklejone do skóry. Po przebraniu ujechałam jakieś 30 kilometrów i wstąpiłam na kawę do nieobajtkowej stacji. Zapłaciłam i po jej nalaniu w ekspresie ręce tak mi latały, że nie mogłam założyc plastikowej nakładki na kubek, próbowałam kilka razy po czym słyszę od sprzedawcy chyba Pani już ma sporo kilometrów za sobą proponuję dłuższą przerwę na relaksik
Dzisiaj się zastanawiam wsiadając czy w moim samochodzie pachnie cipką czy tylko mi się wydaje.
Czy gdzieś można Ciebie zobaczyć?Cipeczka też jeszcze różowa i Ciasna więc czego więcej trzeba starszym kochankom?
Skoro młoda dziewczyna wygląda młodziutko, to chyba na upartego można cię podpiąć pod małolatę. Takie najlepsze - niby jak nastolatka, a już doświadczona.Ja mam 28 ale ponoć młodziutko wyglądam
Lubie dupki takich małolatek. Naprawdę tam wszystko gra, jest jędrne i robi robotę. Ale jeśli ma dziecięcą twarz to ni cholery mnie nie pociąga. Nie jestem księdzemSkoro młoda dziewczyna wygląda młodziutko, to chyba na upartego można cię podpiąć pod małolatę. Takie najlepsze - niby jak nastolatka, a już doświadczona.
Powiem Ci szczerze, że ja robię coś podobnego. Robiąc daleką trasę słucham podcastów erotycznych na Spotify i też mam podjarke przez większość drogi. Niema to wpływu na koncentrację, wręcz przeciwnie. Wyczulony na wszystkie bodźce. Niestety mało ciekawych podcastów jest na tej platformie w języku polskim. Jeśli miałbym polecić to kanał N.R. swingersiZ ciekawością czytałam o masturbacji podczas jazdy samochodem i stwierdziłam, że to interesujące i jaka oszczędność czasu , a jako kobieta pragmatyczna i zarządzająca czasem po mistrzowsku postanowiłam to sprawdzić.
Trasa ponad 400 kilometrów, tempomat i wszystkie czujniki włączone i lovensik lush w odpowiednim miejscu na programie wibracje w rytm muzyki. Kawałki bardzo spokojne ale rytmiczne, przez ponad godzinkę jazdy, kiedy robiło się ostro muzyczka stop dla bezpieczeństwa podczas jazdy. Stwierdziłam, że chyba się przyzwyczajam po dwóch delikatnych orgazmach i podkreciłam tempo, tak przez pół godziny. Poczułam bardzo przyjemne mrowienie na całym ciele i stwierdziłam, że zbliża się bardzo fajny orgazm. Muszę przyznać, że ekstra sprawa ekspresówka prawy pasik późna nocą migające odblaski. Orgazm silny, ja krzyczę w samochodzie i jednocześnie patrzę na drogę ( ok kamerka tempomat stabilizator jazdy i inne bajery mi pomagają) pod cipką i pupą czuje, że mam bardzo mokro. Musiałam się zatrzymać za jakimś zjazdem by zmienić majtki, spodnie i wytrzeć siedzenie, kiedy wstałam miałam kisielek na udach i dresiki przyklejone do skóry. Po przebraniu ujechałam jakieś 30 kilometrów i wstąpiłam na kawę do nieobajtkowej stacji. Zapłaciłam i po jej nalaniu w ekspresie ręce tak mi latały, że nie mogłam założyc plastikowej nakładki na kubek, próbowałam kilka razy po czym słyszę od sprzedawcy chyba Pani już ma sporo kilometrów za sobą proponuję dłuższą przerwę na relaksik
Dzisiaj się zastanawiam wsiadając czy w moim samochodzie pachnie cipką czy tylko mi się wydaje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 21 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 12 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 33 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |