Mam na kilogram mięsa i butelkę oleju z możliwością wymiany na musztardęZależy na co masz kartkę i czy nie zabraknie
Mam na kilogram mięsa i butelkę oleju z możliwością wymiany na musztardęZależy na co masz kartkę i czy nie zabraknie
Ja na słodka cipkę, ale nie wiem czy nie zabraknieMam na kilogram mięsa i butelkę oleju z możliwością wymiany na musztardę
Są tacy co pamiętają Ale oby inni nie musieli wiedzieć.Już nikt nie pamięta o co chodziło, ale na wszelki wypadek....
Ja zacząłem temat, rozmowy, filmy i tak doszło do pierwszego razu po ok pół roku@axell74 jak się zaczęła wasza przygoda z cuckold? kto rozpoczął ten temat?
Nie, niedobrze. Wstyd i zamknięcie się w sobie działa niszczycielsko na relację i nas samych.Podobno to dobrze jak kobieta się wstydzi.
Hej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza
Albo dalej próbują...Przez 10 lat albo się dogadali, albo rozstali
Moim zdaniem wręcz przeciwnie. Wstyd tylko blokuje i ogranicza człowieka.Podobno to dobrze jak kobieta się wstydzi.
Otóż to.Nie, niedobrze. Wstyd i zamknięcie się w sobie działa niszczycielsko na relację i nas samych.
Musisz znaleźć takiego który też chciał zrealizować podobne fantazje jak twoje. Napewno ktoś się znajdzieDużo fantazji mam ale ich nie spełnię. Wstyd, poczucie winy i brak zaufania do mężczyzn. Podobno to dobrze jak kobieta się wstydzi.
I co nie zorientowała się, że inny ja posuwa?Żona lubi jak ją przykuwam za ręce takimi kajdankami z sex shopu do łóżka w pozycji na czworaka i opasce na oczy.Od razu robi się bardzo mokra i prosi żebym w nią wszedł.Drażnię się z nią przez chwilę ale potem klękam za nią wchodzę w jej cipkę i długo z niej nie wychodzę.Dzięki takim upodobaniom zony wiele razy udal mi się dopuścić do niej naszych wspólnych znajomych.Nigdy nie przypuszczalem że widok mojej z innym może być tak podniecający.Mam na telefonie masę filmików z takich spotkań ale jej na razie nie pokazuję,może kiedyś
Też mam ochotę na trójkąt, zgadzam się że znaleźć kogoś pewnego jest ciężko.Ale trzeba szukać żeby zrealizować fantazję.Hm... Fajny temat.
My z żonką zrealizowaliśmy już:
anal,
seks "na dwa baty" z seks maszyną no i z samym dildo, (w różnych konfiguracjach).
seks w samochodzie (wielokrotnie po lasach hehe za czasów narzeczeństwa lata temu)
seks w miejscu publicznym też się przytrafił.
zabawki w dominacje z wiązaniem w obie strony też już były
Okropnie nas teraz kusi trójkąt 2M+1K i 2K+1M ale ciężko to zrealizować. (Ciężko znaleźć kogoś pewnego).
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 38 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 3 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 43 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |