• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Moją fantazja był sex z bratową. Udało mi się to gdy brat był za granicą a my byliśmy na urodzinach jej rodzicow. Wiadomo alkochol swoje zrobił, po kilku kieliszkach wystarczyło dotknąc pośladków jej i w drodze powrotnej do domu było już całowanie

Mężczyzna

FitModel

Nowicjusz
Moje fantazje erotyczne. Była żona jak szczerze o nich pogadałem i potrzebach tak na luźno żeby wiedzieć. Stwierdziła, że jestem zbok i pojeb. Powiedzcie czy rzeczywiście dziwne czy ona była taka sztywna i nudna.
* Fajna gra wstępna, taniec jak by miała ubrane czarne blyscze rajstopy i sexy body
*Lodzik bez zapowiedzi w losowych momentach dnia, nocy i miejsca
* Sex w przymierzalni nawet szybki czy innym miejscu
* Zabawy BDSM. Jakieś wiązania i tego typu sprawy

Mężczyzna

FitModel

Nowicjusz
Przezylem ostatnio piekna fantazje pojechalem z moja pania do pieknego osrodka wypoczynkowego (sauny .thermalne baseny. jakuzii.). Dzien byl wspanialy dziesiatki nagich kobiet I mezszczyzn w powietrzu czuc bylo sex. W pewnym momencie gdy sie zciemnilo w basenie moja pani usiadla na mojego stojacego kutasa I zaczela ujezdzac . Czulem sie nieziemsko wokolo plywali ludzie a my sie rznelismy gdy juz dochodzilem moja pani zanorkowala I polknela cala zawartosc z mojego kutasa. Oczywiscie po powrocie do domu uprawialismy sex jeszcze kilka razy.
Bardzo fajnie. Można dołączyć do twojej pani żeby miała 2 na wychowaniu ?

Mężczyzna

FitModel

Nowicjusz
Hej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza:(
Wiem jakie to uczucie :( była żona jak szczerze o nich pogadałem i potrzebach tak na luźno żeby wiedzieć. Stwierdziła, że jestem zbok i pojeb. Dla niej jedyny sex to klasyczny ew na pieska i noc innego. Nie chciała nawet słyszeć o innych pozycjach czy zabawach albo jakiś fajnych grach wstępnych. Przez pewien czas myślałem, że rzeczywiście jestem ja dziwny u wgl. No ale po kilku przemyśleniach to fajnie jest się bawić konwekcja sexy i gry wstepnej, eksperymentować i się tym bawić. Ile można tylko klasycznie i od świat na pieska. Co o tym sądzicie. A ja tylko chciałem pogadać coś urozmaici i się pobawić

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Moje fantazje erotyczne. Była żona jak szczerze o nich pogadałem i potrzebach tak na luźno żeby wiedzieć. Stwierdziła, że jestem zbok i pojeb. Powiedzcie czy rzeczywiście dziwne czy ona była taka sztywna i nudna.
* Fajna gra wstępna, taniec jak by miała ubrane czarne blyscze rajstopy i sexy body
*Lodzik bez zapowiedzi w losowych momentach dnia, nocy i miejsca
* Sex w przymierzalni nawet szybki czy innym miejscu
* Zabawy BDSM. Jakieś wiązania i tego typu sprawy
Czytam, czytam i nie rozumiem co się jej w tym nie podobało? Jak wygladał Wasz codzienny seks?