Nie bo wszystkie są w pomarańczowym opakowaniu, ale jest napisane jaki to smak. Poza tym nie ma takiego smaku - mango, jest w innej wersji tych gumekA o smaku mango nie wyglądałby lepiej?
Nie bo wszystkie są w pomarańczowym opakowaniu, ale jest napisane jaki to smak. Poza tym nie ma takiego smaku - mango, jest w innej wersji tych gumekA o smaku mango nie wyglądałby lepiej?
To prawda Pani z którą się czasem spotykam ostatnio przywitała mnie jedynie w bieliźnieSłyszałam że dobra sąsiadka sąsiada wita w samych majtkach ;-)
ZazdroszczeMnie udało się brać żonę na mokro tuż po kochanku marzyłem o tym od dawna i udało się .
Czyli tylko czekoladowe muszą być? A bez smaku odpadają?Nie bo wszystkie są w pomarańczowym opakowaniu, ale jest napisane jaki to smak. Poza tym nie ma takiego smaku - mango, jest w innej wersji tych gumek
Czyli tylko czekoladowe muszą być? A bez smaku odpadają?
Niekoniecznie. Zawsze zastanawiałam się kto w ogóle kupuje smakowe prezerwatywy?Wydaje mi się, że gubi się nam wątek przyczynowo- skutkowy w tej konwersacji o prezerwatywach.
Jest podaż to pewnie musi być i popyt...Niekoniecznie. Zawsze zastanawiałam się kto w ogóle kupuje smakowe prezerwatywy?
Pewnie, że ekonomia działa. Ale skąd ten popyt? Nie lepiej po prostu czekoladę possać? Prezerwatywa o smaku czekoladowym, to hak wyrób czekoladopodobny!Jest podaż to pewnie musi być i popyt...
Czy jakoś tak
A nie, nie......, wydawało mi się.Wydaje mi się, że gubi się nam wątek przyczynowo- skutkowy w tej konwersacji o prezerwatywach.
Starsza od ciebie? Tak tylko pytam z ciekawościTo prawda Pani z którą się czasem spotykam ostatnio przywitała mnie jedynie w bieliźnie
Starsza Ma 53lataStarsza od ciebie? Tak tylko pytam z ciekawości
Bardzo fajnie. Można dołączyć do twojej pani żeby miała 2 na wychowaniu ?Przezylem ostatnio piekna fantazje pojechalem z moja pania do pieknego osrodka wypoczynkowego (sauny .thermalne baseny. jakuzii.). Dzien byl wspanialy dziesiatki nagich kobiet I mezszczyzn w powietrzu czuc bylo sex. W pewnym momencie gdy sie zciemnilo w basenie moja pani usiadla na mojego stojacego kutasa I zaczela ujezdzac . Czulem sie nieziemsko wokolo plywali ludzie a my sie rznelismy gdy juz dochodzilem moja pani zanorkowala I polknela cala zawartosc z mojego kutasa. Oczywiscie po powrocie do domu uprawialismy sex jeszcze kilka razy.
Wiem jakie to uczucie była żona jak szczerze o nich pogadałem i potrzebach tak na luźno żeby wiedzieć. Stwierdziła, że jestem zbok i pojeb. Dla niej jedyny sex to klasyczny ew na pieska i noc innego. Nie chciała nawet słyszeć o innych pozycjach czy zabawach albo jakiś fajnych grach wstępnych. Przez pewien czas myślałem, że rzeczywiście jestem ja dziwny u wgl. No ale po kilku przemyśleniach to fajnie jest się bawić konwekcja sexy i gry wstepnej, eksperymentować i się tym bawić. Ile można tylko klasycznie i od świat na pieska. Co o tym sądzicie. A ja tylko chciałem pogadać coś urozmaici i się pobawićHej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza
Jak najbardziej było by fajnie. Jak będziesz szukał. Dalej to piszTo ja dodam coś od siebie jeszcze nie zrealizowałam ale do tego dąże żeby mieć trzech panów tylko dla siebie... nie jestem pewna czy można wstawiać linki jeśli nie prosze o skasowanie a tymczasem zapraszam do lektury mojego bloga WILD MIND ? Wild mind ? wild love
Czytam, czytam i nie rozumiem co się jej w tym nie podobało? Jak wygladał Wasz codzienny seks?Moje fantazje erotyczne. Była żona jak szczerze o nich pogadałem i potrzebach tak na luźno żeby wiedzieć. Stwierdziła, że jestem zbok i pojeb. Powiedzcie czy rzeczywiście dziwne czy ona była taka sztywna i nudna.
* Fajna gra wstępna, taniec jak by miała ubrane czarne blyscze rajstopy i sexy body
*Lodzik bez zapowiedzi w losowych momentach dnia, nocy i miejsca
* Sex w przymierzalni nawet szybki czy innym miejscu
* Zabawy BDSM. Jakieś wiązania i tego typu sprawy
Hej czemu nieWitam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |