• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Lvl44

Cichy Podglądacz
W sumie to poza układami większymi niż 1 na 1 spróbowaliśmy wszystkiego: były pieszczoty i seks w plenerze, seks analny, wszelkiego rodzaju zabawki, pejczyk, rimming, czy nawet dotykanie się w pracy. Dwie akcje w przymierzalniach, wzajemne wysyłanie sobie fotek lub opowiadań.

Mężczyzna

aldente

Cichy Podglądacz
To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że powinno się wdrożyć obowiązkowe badania psychiatryczne dla wszystkich przystępujących do kursu na prawko 🙄
I myślisz że te badania sprawiłyby że tego prawka bym nie dostał? Tak rozumiem że to było lekkomyślne, czasem takie rzeczy się robi w życiu, inaczej byłoby nudno.

D

dessi1979

Guest
I myślisz że te badania sprawiłyby że tego prawka bym nie dostał? Tak rozumiem że to było lekkomyślne, czasem takie rzeczy się robi w życiu, inaczej byłoby nudno.
Narażanie życia swojego dla adrenaliny jest w porzadku. Czyjegoś niestety nie.

Mężczyzna

aldente

Cichy Podglądacz
Narażanie życia swojego dla adrenaliny jest w porzadku. Czyjegoś niestety nie.
Oczywiście generalnie masz rację, pytanie czy narażałem czyjeś życie bardziej niż osoba która wyprzedza na podwójnej ciągłej, albo gada przez telefon w trakcie jazdy. Ale to chyba nie o tym dyskusja, nie mniej rozumiem ze mogę być za to krytykowany.

Kobieta

spragnieni2

Cichy Podglądacz
🤔było tego dużo - bzykanko na jeźdźca na środku pola namiotowego w ciemnościach (teoretycznie bo obok sąsiedzi i ogniska), na klatce schodowej, pod klatką schodową, pod kocem nad brzegiem jeziora (po drugiej stronę wędkarz - pewnie trzymał na nasz widok drugi kij), lodzik na terenie parku przy domu weselnym, spustów na wszystkie części ciała nie liczę, anal bez entuzjazmu … resztę dopisze później

Mężczyzna

Daniel42

Cichy Podglądacz
Z żoną zawsze mieliśmy ochotę na seks np. w jakiejś galerii handlowej w przebieralni.Postanowiliśmy ją w końcu zrealizować.Żona poszła przymierzać jakieś kiecki i umówiliśmy się że podczas przymierzania będzie miała jedną z nich na głowie a ja miałem jej pomóc się z niej wyswobodzić.Stałem tam czekając kiedy mnie zawoła i wtedy zadzwonił mój szef prosząc o jakieś informacje.Słyszałem jak mnie żona woła o pomoc ale nie mogłem skończyć rozmowy z szefem .Wyszedłem na chwilę poza sklep. Gdy skończyłem szybko wróciłem i wszedłerm do przymierzalni w której byla malżonka.To co zobaczyłem to był szok. Stała tam z szeroko rozkraczonymi udami, sukienką na głowie a z jej cipki po udach spływala biała gęsta ciecz. Już jestem kochanie powiedziałem a ona na to- no nieżartuj , byłeś tu dobre 15 minut i naprawdę dobrze się spisałeś, a tak na marginesie możesz już pomóc mi ściągnąć z głowy tą sukienkę

Mężczyzna

daniel644

Seks Praktykant
Z żoną zawsze mieliśmy ochotę na seks np. w jakiejś galerii handlowej w przebieralni.Postanowiliśmy ją w końcu zrealizować.Żona poszła przymierzać jakieś kiecki i umówiliśmy się że podczas przymierzania będzie miała jedną z nich na głowie a ja miałem jej pomóc się z niej wyswobodzić.Stałem tam czekając kiedy mnie zawoła i wtedy zadzwonił mój szef prosząc o jakieś informacje.Słyszałem jak mnie żona woła o pomoc ale nie mogłem skończyć rozmowy z szefem .Wyszedłem na chwilę poza sklep. Gdy skończyłem szybko wróciłem i wszedłerm do przymierzalni w której byla malżonka.To co zobaczyłem to był szok. Stała tam z szeroko rozkraczonymi udami, sukienką na głowie a z jej cipki po udach spływala biała gęsta ciecz. Już jestem kochanie powiedziałem a ona na to- no nieżartuj , byłeś tu dobre 15 minut i naprawdę dobrze się spisałeś, a tak na marginesie możesz już pomóc mi ściągnąć z głowy tą sukienkę
Musiało być lekkie zdziwienie 😂

Mężczyzna

Janek9000

Cichy Podglądacz
hej !
moje najlepsze doznania to :
-Lodzik w saunie parowej
-rimming pod prysznicem - moja partnerka znienacka kucnęła za mną i wylizała mi pupę, oczywiście zrewanżowałem się i od tego czasu lizanie tyłka stało się moją obsesją (szkoda, że obecna nawet nie chce słyszeć o jakiejkolwiek zabawie analnej
-seks od tyłu w kibelku w schronisku górskim. Była duża kolejka więc zdecydowaliśmy się wykąpać razem, znienacka ówczesna partnerka zapragnęła mojego prącia w pupie. ojej co tam się działo 💥

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Przeczytałem wasze fantazje. Nie wiem czy jest jakaś, której nie zrealizowałem;)
Bravo Ty...
Przeważnie jest tak, że pisze się wszystko to co ktoś miał i dodaje od siebie coś 😉
A tak poważnie to nie kącik kto z chwaleniem kto ma dłuższego i jest najlepszy, bo z tonu Twojej wypowiedzi tak to zabrzmiało.