Chociaż przyznam, że też chętnie bym spróbował z parą. Jeden w ustach a drugi od tyłu To by mogło być fajne
I myślisz że te badania sprawiłyby że tego prawka bym nie dostał? Tak rozumiem że to było lekkomyślne, czasem takie rzeczy się robi w życiu, inaczej byłoby nudno.To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że powinno się wdrożyć obowiązkowe badania psychiatryczne dla wszystkich przystępujących do kursu na prawko
Narażanie życia swojego dla adrenaliny jest w porzadku. Czyjegoś niestety nie.I myślisz że te badania sprawiłyby że tego prawka bym nie dostał? Tak rozumiem że to było lekkomyślne, czasem takie rzeczy się robi w życiu, inaczej byłoby nudno.
Oczywiście generalnie masz rację, pytanie czy narażałem czyjeś życie bardziej niż osoba która wyprzedza na podwójnej ciągłej, albo gada przez telefon w trakcie jazdy. Ale to chyba nie o tym dyskusja, nie mniej rozumiem ze mogę być za to krytykowany.Narażanie życia swojego dla adrenaliny jest w porzadku. Czyjegoś niestety nie.
To normalką zawsze tak robię. Im więcej ludzi tym lepiejMoże nie fantazja a spontan, dogadzałem żonie palcami w jacuzzi w którym było jeszcze dwóch obcych facetów
Może troszkę więcej szczegółówNo to mogę się pochwalić że zaczęłam realizować swoje fantazje za zgodą narzeczonego.... Mianowicie zaczęłam się spotykać z "kolegami", oczywiście według naszych ugadanych granic, co mogę a czego nie I jest.... zajebiście podniecająco
Powiedzmy że wszystko poza penetracją jest... dozwoloneMoże troszkę więcej szczegółów
Musiało być lekkie zdziwienieZ żoną zawsze mieliśmy ochotę na seks np. w jakiejś galerii handlowej w przebieralni.Postanowiliśmy ją w końcu zrealizować.Żona poszła przymierzać jakieś kiecki i umówiliśmy się że podczas przymierzania będzie miała jedną z nich na głowie a ja miałem jej pomóc się z niej wyswobodzić.Stałem tam czekając kiedy mnie zawoła i wtedy zadzwonił mój szef prosząc o jakieś informacje.Słyszałem jak mnie żona woła o pomoc ale nie mogłem skończyć rozmowy z szefem .Wyszedłem na chwilę poza sklep. Gdy skończyłem szybko wróciłem i wszedłerm do przymierzalni w której byla malżonka.To co zobaczyłem to był szok. Stała tam z szeroko rozkraczonymi udami, sukienką na głowie a z jej cipki po udach spływala biała gęsta ciecz. Już jestem kochanie powiedziałem a ona na to- no nieżartuj , byłeś tu dobre 15 minut i naprawdę dobrze się spisałeś, a tak na marginesie możesz już pomóc mi ściągnąć z głowy tą sukienkę
Bravo Ty...Przeczytałem wasze fantazje. Nie wiem czy jest jakaś, której nie zrealizowałem
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |