• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona

Mężczyzna

gorban777

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie chętnie dołączę do rozmowy, szczególnie jeśli temat dotyczy fantazji o żonie i o tym, jak to można przenieść na realne doświadczenia. Fajnie, że jest przestrzeń, gdzie można podzielić się takimi przemyśleniami bez ograniczeń. :)

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Hej ogarnę to poderwie ja jeśli tylko dasz mi okazję ale w tym czasie chcę byś.przelecial moja ustalone zasady wcześniej możemy dojechać do Was w ten weekend
Ja mam 35 żona 33 sęk chcesz odżyć spytaj żony o poznanie młodszej pary zaproponuj jej wprost.seka z młodym nowymzobaczysz jak zareaguje zrobimy jej niespodzianke miałem kiedyś taką sytuację na 30 lecie ślubu pomogliśmy wspólnie.innej.parze

Mężczyzna

Baron73

Nowicjusz
Sęk w tym że moja nie chce o tym słyszeć ale kiedyś poszła z innym facetem dlatego chce ją sprawdzić czy dalej tego nie robi bo mi bardzo rzadko daje a twoja chętni przelecę jak się zgodzi ja mam 51 lat żona 49

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Sęk w tym że moja nie chce o tym słyszeć ale kiedyś poszła z innym facetem dlatego chce ją sprawdzić czy dalej tego nie robi bo mi bardzo rzadko daje a twoja chętni przelecę jak się zgodzi ja mam 51 lat żona 49
A
A z inną para tak się poznać i wiesz alkohol no powiem Ci że skoro nie chcę słyszeć lubię takie okazują się najlepsze moja.ma 34 lata

Mężczyzna

Baron73

Nowicjusz
Nie chce o tym slyszec kiedyś byłem z nią w trójkę ale zrobiłem jej po wszystkim awanturę i dlatego nie chce twierdzi że juz wcale nie chce z innym a ja myślę że chce tylko potajemnie

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Nie chce o tym slyszec kiedyś byłem z nią w trójkę ale zrobiłem jej po wszystkim awanturę i dlatego nie chce twierdzi że juz wcale nie chce z innym a ja myślę że chce tylko potajemnie
Więcej alko weź ją tak wiesz 😉to po co awanturę robisz trzeba było ruchać ile wlezie lubi kobita duże ptaki czy normalne standard