• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Żona zupełnie straciła ochotę na seks

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Nie czujesz, bo trzeba na to trochę poczekać :) Równiez nie widziałam działania od razu po kilku tabletkach. Ale spodziewałam sie tego bo podobnie jest w przypadku innych suplementów na włosy czy paznokcie Aby zobaczyć ich działanie trzeba troche dłużej poczekać oraz brać je przez dłuższy czas.... Za to pomogły. Brałam jakięś 5 miesięcy, potem powoli rezygnowałam z ich brania ale ochota na seks pozostała. Jak się podkręciłam to potem miałam nieustannie ochotę :)

Mężczyzna

Olczyk

Cichy Podglądacz
Popieram, tabletki to dobra opcja o ile oczywiście kobieta wykona sobie badania hormonalne, bo jeśli spadek ochoty na seks jest spowodowany hormonami to tabletki nie pomogą :p

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Witam jesteśmy 15 lat po ślubie i mam problem, otóż żona straciła ochotę na sex jak proponuje zbliżenie to wymyśla różne cuda, że nie ma czasu, że jest zmęczona. Już zaczynam w internecie rozglądać się za kimś innym w domu jest nerwowa atmosfera, zaczynam poważnie myśleć o rozwodzie. Jak sobie pomyśle jak było wcześniej wspaniale to aż mnie krew zalewa.
Weź ją umów. Z nami daj na nockę za bqczyaz jak odzyje lubię takie klimaty w jakim wieku?

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Witam jesteśmy 15 lat po ślubie i mam problem, otóż żona straciła ochotę na sex jak proponuje zbliżenie to wymyśla różne cuda, że nie ma czasu, że jest zmęczona. Już zaczynam w internecie rozglądać się za kimś innym w domu jest nerwowa atmosfera, zaczynam poważnie myśleć o rozwodzie. Jak sobie pomyśle jak było wcześniej wspaniale to aż mnie krew zalewa.

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Podam Ci nr what's up odezwij się chcesz umówić takie spotkanie Zrobisz to Z nią innym żeby poczuła coś nowego jest zadbana ? Daj jej coś nowego możemy się wymienić

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Weź ją umów. Z nami daj na nockę za bqczyaz jak odzyje lubię takie klimaty w jakim wieku?
Podam Ci nr what's up odezwij się chcesz umówić takie spotkanie Zrobisz to Z nią innym żeby poczuła coś nowego jest zadbana ? Daj jej coś nowego możemy się wymienić
Jestem tu od 5 minut i już dostrzegłem pierwszego zidiociałego spermiarza. Niezły początek...