• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Żona zupełnie straciła ochotę na seks

Mężczyzna

calour

Cichy Podglądacz
Witam jesteśmy 15 lat po ślubie i mam problem, otóż żona straciła ochotę na sex jak proponuje zbliżenie to wymyśla różne cuda, że nie ma czasu, że jest zmęczona. Już zaczynam w internecie rozglądać się za kimś innym w domu jest nerwowa atmosfera, zaczynam poważnie myśleć o rozwodzie. Jak sobie pomyśle jak było wcześniej wspaniale to aż mnie krew zalewa.

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
Jest identyczny temat z dzisiaj na forum. Przeczytaj sobie bo pewnie odpowiedzi i tak byś uzyskiwał podobne. Generalnie potrzebna jest wspólna rozmowa, zbadanie stanu zdrowia fizycznego i psychicznego, może czuje juz że to nie to i planuje zakończenie związku itp.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Już zaczynam w internecie rozglądać się za kimś innym w domu jest nerwowa atmosfera, zaczynam poważnie myśleć o rozwodzie. Jak sobie pomyśle jak było wcześniej wspaniale to aż mnie krew zalewa.
Będzie tylko gorzej, więc krótka piłka: rozwód i ułożenie sobie życia na nowo z inną kobietą. Nie ma drugiej opcji.

Mężczyzna

Barczys

Cichy Podglądacz
Wiem, ze jest Ci cieżko jednak jakiś powód może byc. Uwierz, że pewnie żona również czuje się z tym źle i czeka Was poważna rozmowa. Musisz jej powiedzieć, że brakuje Ci seksu oraz że czujesz, że źle się dzieje w Waszym małżeństwie. Być może powodem jest tutaj
rutyna
problemy z hormonami (dobrze jesli żona by sobie je przebadała)
stres
obciążenie obowiązkami
Po pierwsze polecam wyjść z łóżka i zrobić coś innego, tylko we dwoje bez dzieci.W sensie wybrać się razem na wakacje, ewentualnie wynająć sobie jakiś hotel na weekend.Iść do kina, czy na kolację. Dzisiaj są walentynki.Zabierz ją gdzieś.
Ewentualnie możesz podsunąć jej libido therapy. Są to tabletki na libido

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Wiem, ze jest Ci cieżko jednak jakiś powód może byc. Uwierz, że pewnie żona również czuje się z tym źle i czeka Was poważna rozmowa. Musisz jej powiedzieć, że brakuje Ci seksu oraz że czujesz, że źle się dzieje w Waszym małżeństwie. Być może powodem jest tutaj
rutyna
stres
obciążenie obowiązkami
Po pierwsze polecam wyjść z łóżka i zrobić coś innego, tylko we dwoje bez dzieci.W sensie wybrać się razem na wakacje, ewentualnie wynająć sobie jakiś hotel na weekend.Iść do kina, czy na kolację. Dzisiaj są walentynki.Zabierz ją gdzieś.
I to jest super odpowiedź. Brawo! 100 % prawdy.

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
rutyna
stres
obciążenie obowiązkami
Dzisiaj są walentynki?

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Witam jesteśmy 15 lat po ślubie i mam problem, otóż żona straciła ochotę na sex jak proponuje zbliżenie to wymyśla różne cuda, że nie ma czasu, że jest zmęczona. Już zaczynam w internecie rozglądać się za kimś innym w domu jest nerwowa atmosfera, zaczynam poważnie myśleć o rozwodzie. Jak sobie pomyśle jak było wcześniej wspaniale to aż mnie krew zalewa.
Nie mów nigdy że nie można wyjść w takiej sytuacji bez żadnych rozmów z drogą połowa, zawsze jest jakaś nutka nadziei że może być jeszcze fajnie

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Potwierdzam, sama brałam i mi pomogły :) Chociaż na począku nie mogłam uwierzyć w ich działanie bo wydawało mi się, że jest to jedynie jedno wielkie placebo. Ale z każdą kolejną tabletką było o wiele lepiej.

Mężczyzna

Antpes

Cichy Podglądacz
Ile brałaś? Bo sama zaczynam właśnie pierwsze opakowanie i jestem po kilku tabletkach i w sumie nie wiem czy działający czy nie bo na razie różnicy nie czuję

Mężczyzna

calour

Cichy Podglądacz
Ja ze żoną rozmawiałem i "terapie " rozpoczniemy od szczerej rozmowy potem zobaczymy, ale szczerze mówiąc sam jestem ciekaw tych tabletek. No ale pewnie tak jak w życiu jednym pomagają drugim nie